夫婦情感

跳至

首頁
34567...11

尾頁

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 09:57
佢話好愛我,但只是timing 吾啱,因為大家也感冒,未ready,我問他,叫佢比多d時間我我會做得更好
佢無正視 ...

我諗你老公好大機會性功能有障礙,可由心理,生理引致。如果你老公肯的話,可食supplements,好過食偉哥。而家多點雙方愛撫錫下增進感情,等老公ready到先進入,如ready唔到,唔好嘗試入,唔好等佢失去信心。

仲有,愛係要行動,下次唔好開聲出口,真好易無mood,大家成年人,你摸下佢,錫下佢,之後大家都知再繼續會做d咩的

伯爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 10:06
12 years

大12年唔係好多咋喎

大宅

豬C9 發表於 19-5-24 10:09
盒偉哥係當年醫生比,咁妳又唔問下佢點解仲keep到家下。
琴晚除完褲比妳都係唔得,咁今朝有無tum下妳?定係 ...

今朝佢有攬住我,只是攬沒有做其他野
我痴埋佢塊面講,我好愛你,好中意你
佢話理所當然啦,因為我係你老公
佢沒有吾同跟平時

子爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 10:12
今朝佢有攬住我,只是攬沒有做其他野
我痴埋佢塊面講,我好愛你,好中意你
佢話理所當然啦,因為我係你老 ...

講果時面部表情如何? 因為我係妳老公呢句,我聽落就唔係咁喜歡不過人人感受唔同可能佢以為妳鐘意佢咁講

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 09:57
佢話好愛我,但只是timing 吾啱,因為大家也感冒,未ready,我問他,叫佢比多d時間我我會做得更好
佢無正視 ...

男人年幾大左,無咁大性需要,甚至不舉,只要唔係身體毛病,佢唔理係無問題,個人選擇,但作為家庭成員之一,就唔可以咁自私!”唔做咪唔做囉“,"妳要我除褲妳自己搞”,大爺咁當老婆係雞?!
家庭成員遇到問題係要一齊去諗辦法,而唔係施捨、皇恩浩蕩!

大宅

豬C9 發表於 19-5-24 10:16
講果時面部表情如何? 因為我係妳老公呢句,我聽落就唔係咁喜歡不過人人感受唔同可能佢以為妳鐘意佢 ...

我希望不是

大宅

Heman2001 發表於 19-5-24 10:19
男人年幾大左,無咁大性需要,甚至不舉,只要唔係身體毛病,佢唔理係無問題,個人選擇,但作為家庭成員之 ...

佢無當我係雞,係我自己一相情願

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 10:39
佢無當我係雞,係我自己一相情願
sorry,今日我心情麻麻原諒我用詞不當....

妳老公即使無性功能障礙,都好大可能係隨年齡而唔再有性慾...

點都好,好好照顧小朋友,其他事就順其自然吧

大宅

Heman2001 發表於 19-5-24 10:49
sorry,今日我心情麻麻原諒我用詞不當....

妳老公即使無性功能障礙,都好大可能係隨年齡而唔再有性慾...

唔緊要,我明白
多謝你
知道你也是鄧我不直.
一直以來我沒有須要所以沒有正視
到正視令一半已經不再配合
現在後悔已經太遲,我想不是發現偉哥事件,我也不覚得有問題
沒有性,我和你也好像以前一樣咁生話活,只是我希望兩個人的関係再好一點,好似20 年前同佢咁
經過昨晚我不會再給他壓力,我知道再要求答案也是一樣。
你說得對,隨緣,照顧好孩子就好了

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 10:57
唔緊要,我明白
多謝你
知道你也是鄧我不直.
生活,不論係家庭生活還是性生活,都係要一齊經營的...
男女都好,總有年老色衰既一日,總要面對失去能力既一日,既然小朋友還細,多點投放晌佢身上,尋找另一種快樂....

大宅

Heman2001 發表於 19-5-24 11:10
生活,不論係家庭生活還是性生活,都係要一齊經營的...
男女都好,總有年老色衰既一日,總要面對失去能力 ...

對,只是暫時未接受倒同老公嘅関係

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 11:14
對,只是暫時未接受倒同老公嘅関係
明白既,睇到妳係有勇氣面對問題..
妳老公既情況,我覺得要先處理佢心理情況多於生理...
既然急唔黎,就暫且放下,試下增加情感上既交流,性生活才會慢慢好轉的..

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

佢無正視 ...

其實我覺得你老公岩喎
52,40 仲要大家都有病在身
再加上你老公睇來真係性方面有問題
仲要5年未搞,突如其來話要
好似真係唔知咩叫情到濃時咁

另一位heman講既野我真係唔太同意
忽略咗實際情況
做愛唔係禁個制
樓主突然話要就要
你想佢老公俾咩反應?即刻興奮埋牙?

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

大宅

Heman2001 發表於 19-5-24 11:21
明白既,睇到妳係有勇氣面對問題..
妳老公既情況,我覺得要先處理佢心理情況多於生理...
既然急唔黎,就暫 ...

那我想仍然要繼續製造同佢獨處時間,製造機會

男爵府

lingfu 發表於 19-5-24 11:33
另一位heman講既野我真係唔太同意
忽略咗實際情況
做愛唔係禁個制
樓主突然話要就要
你想佢老公俾咩反應?即刻興奮埋牙?

我一早已講過:"個人覺得,暫時重點唔好放晌口交既問題上,要去了解佢點解抗拒妳用口服侍佢、點解要靠藥物先可以造愛,如果佢心入面有個結未解開,妳既努力可能只係白費,妳感覺會更難受...."、"男人不舉原因有好多,其中一個係可能心臟/血管有問題,妳要留意一下身體~",點解你覺得我忽略實際情況呢?
既然樓主決心做主動,我只係順佢意思鼓勵佢而已~

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 11:48
那我想仍然要繼續製造同佢獨處時間,製造機會

子爵府

Heman2001 發表於 19-5-24 12:00
我一早已講過:"個人覺得,暫時重點唔好放晌口交既問題上,要去了解佢點解抗拒妳用口服侍佢、點解要靠藥物 ...
可能撞岩你唔開心個兩個post
將樓主老公形容得太差(當雞,自私etc)
其實睇落真係好礙眼
當然我都同意你替樓主不值
但我同時都覺得樓主真係好唔識揀時間做野

男爵府

lingfu 發表於 19-5-24 12:03
可能撞岩你唔開心個兩個post
將樓主老公形容得太差(當雞,自私etc)
其實睇落真係好礙眼
明白,所以之後我都對樓主講左sorry......
我係男人,見到樓主寫:"他見我喊,問我:你好想要?
我答:你知道我被你拒絕有多難受
他施捨我:除褲比我搞",唔知點解有少少火滾....
或者我係奴才啦只會服侍主人,未試一開始就灘晌床、除褲、"妳想要嘛,嗱,除左喇,自己搞啦"... sorry,我覺得兩夫妻唔係咁囉...

子爵府

Heman2001 發表於 19-5-24 12:17
明白,所以之後我都對樓主講左sorry......
我係男人,見到樓主寫:"他見我喊,問我:你好想要?
我答:你知 ...
我都係男人
都好開心呢版有多啲男人既聲音
我覺得施捨兩字係樓主代多咗自己感受入去
係個一刻,俾佢搞又係施捨,唔俾又係拒絕
樓主老公無論邊個選擇都係錯

夫妻從來唔係主人奴才身份
但就算唔係夫妻,係情侶
都唔會完全冇氣氛之下就搞啦
反而樓主係咁情況之下要求老公搞
會唔會更似係樓主當老公係奴呢?
當然大家都知樓主有幾急
但氣氛既野唔係話要就有,尤其都成5年冇搞
大家年紀又唔係後生

男爵府

lingfu 發表於 19-5-24 12:23
我都係男人
都好開心呢版有多啲男人既聲音
我覺得施捨兩字係樓主代多咗自己感受入去
樓主尋晚係點主動、有無預先形造環境氣氛,還是佢用佢既特別方法,無人知,佢亦唔需要交代,我只係見到樓主主動要求但男人無視要求,直至見到樓主喊先免為其難除褲仲要樓主自己黎,真心有正視自己老婆、有正視大家關係?sorry,我真係唔覺得有...

從回應中睇得到樓主唔係以性行先既人,但佢因為"咁多年無做"而覺得困惑,嘗試主動處理問題而非解決佢性需要,我覺得係好事,支持,結果係點之後先算...

奴才/女皇,只係我平時相處既情趣,名稱而已,唔駛太在意~

lingfu    發表於 19-5-24 12:45

首頁
34567...11

尾頁

跳至