自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

見到今個禮拜六日康怡學林開放日,好多教育機構即場報名會有折,你地小朋友有無喺康怡學林上緊堂?
話說一個人好難帶到小朋友試晒咁多堂,大家分享下邊間興趣班好?我小朋友就5歲,鍾意跳舞,我就想幫佢報RWI同中文認字

https://www.facebook.com/KornhillPlaza/photos/rpp.118380668227858/2268584009874169/?type=3&theater

大宅

I will bring my 2 kids go kornhilll plaza, but still considering should let my kids join Math course or any artistic course… Hope their summer have fun

wcpcelia    發表於 19-5-22 10:11

大宅

何d仔 發表於 19-5-21 23:06
I will bring my 2 kids go kornhilll plaza, but still considering should let my kids join Math course ...

me too, I don’t wanna let them have a boring summer, though we would go travelling for 1 week, still wanna have some learning course in summer. Will you go trial class??

大宅

哎,我都諗住去,唔知呢度有jm都想去,我諗住幫小朋友搵跳舞、英文同畫畫,如果柏斯好就會學長笛,你聽日會唔會去呀?

大宅

靚b又靚媽 發表於 19-5-25 01:25
哎,我都諗住去,唔知呢度有jm都想去,我諗住幫小朋友搵跳舞、英文同畫畫,如果柏斯好就會學長笛,你 ...

會去呀,不過應該下午,我上午未收工,到時我會睇學林啲英文班同跳舞班,可能會撞到

大宅

原來今年淘大都有,我上年都專登帶大細兩件過海參加,個陣無即場報名,但有免費試堂,有玩劍擊,大個都玩得好開心,細個個上CxPA playgroup d老師都好有愛心

大宅

無印b品 發表於 19-5-25 17:28
原來今年淘大都有,我上年都專登帶大細兩件過海參加,個陣無即場報名,但有免費試堂,有玩劍擊,大個都玩得 ...

一拖二好勁呀我以前無阿媽都唔敢一拖二出街太耐,劍擊幾歲先可以玩呀?

大宅

無印b品 發表於 19-5-25 17:28
原來今年淘大都有,我上年都專登帶大細兩件過海參加,個陣無即場報名,但有免費試堂,有玩劍擊,大個都玩得 ...

請問淘大幾時有丫?

大宅

queenieo00 發表於 19-5-26 00:20
請問淘大幾時有丫?

呢兩日,今晚7點完

大宅

姓福少奶奶 發表於 19-5-25 23:52
一拖二好勁呀我以前無阿媽都唔敢一拖二出街太耐,劍擊幾歲先可以玩呀?
...

唔勁啦,慣左,劍擊有幼兒組,最細4歲可以學

大宅

有去過學林試堂,報左暑期班,有芭蕾同英文班,每日都可以有1-2個鐘出去邊學邊玩,我又可以偷時間去8樓做下facial,大家一齊放暑假

首頁

尾頁

跳至