自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BBJOJO 發表於 19-5-25 23:23
請投票我先
1.反對

X2

大宅

kamjjj 發表於 19-5-28 23:00
講性行為呀!回緊d人話唔知動物開唔開心!

d人變態父子戀、戀童,同性戀好開心,你估有冇性行為呀!

其他JM分析人獸交就話唔係講性行為, 依家就話係講性行為. 真是龍門任你搬.
老實講, 以我的道德標準呢, 婚姻不只是性行為開心或單純開心, 即使是性行為都不只是單純官感快樂. 同只要求開心就得的人比較, 唔知邊個先係0道德. 咁你又點知動物對人類的愛是哪一種? 又係開心就可以? 都唔知變態的是誰.

大宅

kamjjj 發表於 19-5-28 23:09
九唔搭八又拉埋女平權。

完全有關的人獸、父女、母子戀,你又唔敢面對。

例子呀? 何謂例子不明白? google埋你知道 "性質類同的事物中有代表性的,可以用來說明情況或證明道理的事物。"
就好似你講"九唔搭八"的人獸戀、亂倫我都有回應一樣.

對於你所講的課題, 我都已經一一回應, 如何唔敢面對. 依家樓主話理性討論, 我講與你不同的觀點有咩問題. 我几時有要你接受? 正如你開心就得的道德標準, 即使我唔認同都無意思要別人接受我想法啊...

水晶宮

何謂 "婚"?
何謂 "姻"?

同性 結合, 不反對, 但請行返一套獨立制度 及 名稱, 實行各有各玩, 互不抵觸.

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

Nico_Robin 發表於 19-5-29 10:15
其他JM分析人獸交就話唔係講性行為, 依家就話係講性行為. 真是龍門任你搬.
老實講, 以我的道德標準呢, ...

唔會同你爭,梗係唔夠你變態啦,

就係話人獣交一樣咁核突,父子交,母女交一樣咁核突。

邊個話性行為只係要開心,全部你自己講就唔好老屈。唔好又轉話題啦⋯⋯

你都自己見到呢度多數人反對啦,係你死唔斷氣要人接受你論點。你搞你嘅嘢,總之唔好立法搞到下一代就得啦

大宅

kamjjj 發表於 19-5-29 10:43

我是絕對反對人獸交、亂倫的 (前文已經講過). 不過, 我唔明白點解反對上述行為就唔可以贊成同性戀? 我一直都在講同性戀啊, 是你在講什麼人獸呀, 開心呀依D變態野先, 我回應你咋.

大宅

贊成

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

反對

伯爵府

2018母親節勳章

回覆樓主:

反對!

公爵府

2018復活節勳章

本來就唔反對,你兩個大人愛情係你兩個事,唔影響到人。

但班同志講明下一步就要領養小朋友,借種生子,牽涉第三個人而由不得佢選擇,咁就反對。

大宅

贊成可以有結婚權利,但唔可以合法借種生子,同性借種所生的仔女,將來係異性戀的話如果遇到的另一半咁巧合就係當年借出種的爸爸所生的仔女,咪變成亂倫
相愛可以結婚,但唔好連累下一代。
唔好話呢啲事几率低唔會發生,邊個會知。

珍珠宮

kamjjj 發表於 19-5-29 10:43

你小心陳生咬住你唔放到100版。。。。R唔到紙袋都出千字文公審

首頁

尾頁

跳至