懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

對董曉芳医生接生(開刀或順產)的評價

如題

男爵府

Re: 對董曉芳医生接生(開刀或順產)的評價

董醫生現在吾同孕婦接生呀,開刀同順產都係....
佢會幫你睇,但到生時佢會仲紹另一位婦科醫生陳帆醫生比你呀,

大宅

董曉芳開刀手勢好好ga, 我朋友開完刀第三日就唔痛, 第四日就出院, 傷口好怏好番仲無咩"la" tim

我自都係會搵佢接生, 諗住順產!

男爵府

但佢講過吾再接生喎,你係幾時搵佢接生呀.....

大宅

我一開始就睇佢, 我依家38週啦, 佢無同我講過話唔幫我生wor, 不過陳帆e生都好出名ga!

男爵府

你要問佢呀,因為佢講過係吾再接生呀....
你當然會一路keep住同你睇你同bb啦,但你有冇同佢講話想佢接生呀.....或者佢以為你去政府生呢.....你早少少問佢啦
陳帆都好出名呀,我估吾錯o既

子爵府

係呀, 董曉芳醫生唔再同人接生..佢現在升級只係做試管嬰兒...你唔同佢講所以佢以為你只係做產檢,因為我都係一路找佢做產檢(但我有提過我去政府生),佢好好人,好到不得了>>>

男爵府

係呀,我都係睇董醫生,佢會介紹Dr. Chan 接生o架!

TTeresa 寫道:
係吵, 董曉芳醫生唔再同人接生..佢現在升級只係做試管嬰兒...你唔同佢講所以佢以為你只係做產檢,因為我都係一路找佢做產檢(但我有提過我去政府生),佢好好人,好到不得了>>>
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

別墅

我剛剛開始睇dr. tung, 佢都話轉交dr. chan幫我接生呀,
不過有friend搵過dr. chan接生同做產檢, 話dr. chan好鬼cool你唔問佢就唔講, 但接生都ok.
所我都未決定係咪搵dr. chan接生.

大宅

董曉芳話dr. chan 係高佢兩班的師姐

洋房

董曉芳醫生真係好好,又細心,
我都係揾佢接生架~
我係順產,生個過程好順利(唔洗2hours),
佢手勢好good,
我生完4個鐘就落床而且唔痛~

我個b仔4月3號喺法國醫院出左世嘞~ 記住得閒黎睇下

複式洋房

我現在都係38周, 我最初第6周睇佢時, 佢已經同我講話唔做順產. 佢都介紹左幾個醫生給我, 不過都係唔夠佢咁好, 佢好親切同有耐心.

男爵府

Re: 對董曉芳

可惜啦,佢現在都吾幫人接生.....

複式洋房

陳醫生聽講麻麻

首頁

尾頁

跳至