潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

那個網站可睇到parda最新款手袋,
因之前唔記得係睇雜誌定什麼,
睇到有個袋,外型似lv neverfull ,有黑色及紫色,約$2xxx,有人知嗎??是否2009最新款?

珍珠宮

原帖由 yiuma 於 09-5-3 14:07 發表
那個網站可睇到parda最新款手袋,
因之前唔記得係睇雜誌定什麼,
睇到有個袋,外型似lv neverfull ,有黑色及紫色,約$2xxx,有人知嗎??是否2009最新款?

08年出,
唔止黑色、紫色,
仲有好多色,
上年係shop問過大概係四千幾,(冇記錯的話)
而家幾錢就唔知喇!

大宅

係我記差價錢 ,今日經過ymk見到要$46xx,

珍珠宮

好媽媽勳章

我上星期在美麗華的extraxxxxxx買了(漆皮帶), vip有8折, 原先sales哥哥計比我時, $5850 * 0.8 = $4,640, 點知到過機的時候個價錢係$6,350 * 0.8 = $5,080, sales話佢地唔記得換price tag, 我有少少唔服氣, 咁咪即係markup了價錢來減價, 我要求sales問下有無得做返$4,640, 後尾佢地都計返我$4,640, 仲問我要唔要埋display個個.

我之後在yahoo search過見到仲平, 不過唔知係咪正貨.http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1118091211

大宅

ymk都係折左$46xx,你個間又係幾唔老實喎,不過都計回比你就算o拉,不過如果我買都會出專門店買,而家仍在考慮中,唔知買parda好or lv格仔neverfull好

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 yiuma 於 09-5-4 13:40 發表
ymk都係折左$46xx,你個間又係幾唔老實喎,不過都計回比你就算o拉,不過如果我買都會出專門店買,而家仍在考慮中,唔知買parda好or lv格仔neverfull好

如果佢唔計返$4640, 我就唔會買lu.

我起初都係想買格仔NEVERFULL, 好似最近香港都有得買, 但lv會重d, 不過都係睇自己鐘意邊個牌子.

首頁

尾頁

跳至