自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

想買支聲波震動牙刷,但係我未用過任何電動牙刷嘅。 除咗飛利浦之外,有冇其他牌子或者型號推介? 或者買嘅時候有冇啲要注意嘅地方?

男爵府

kelkmk 發表於 19-5-29 00:06
想買支聲波震動牙刷,但係我未用過任何電動牙刷嘅。 除咗飛利浦之外,有冇其他牌子或者型號推介? 或者買嘅 ...

oral b S15 好用

伯爵府

畀面勳章

lovelypowerpuff 發表於 19-5-29 05:13
oral b S15 好用

Thanks ,我係萬0都有開過,只係無其他品牌做對比。
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

選擇都係測試依兩隻牌子,可以睇埋樂聲,留意個刷頭要幾錢

子爵府

Philips 我一家用過三支成日壞,最後𨍭用oral b, 用左2年暫時未壞過

kelkmk    發表於 19-5-29 21:52

男爵府

想買支聲波震動牙刷,但係我未用過任何電動牙刷嘅。 除咗飛利浦之外,有冇其他牌子或者型號推介? 或者買嘅 ...

我買飛利浦,豐澤買!

kelkmk    發表於 19-5-29 21:52

子爵府

Sonicare,oral b & panasonic 三款都有,不太懂刷牙的我,oral b圓頭刷毛較適合自己!

kelkmk    發表於 19-5-29 21:51
kelkmk    發表於 19-5-29 21:51

伯爵府

畀面勳章

多謝大家意見
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

男爵府

我同老公都用Philips.暫時感覺良好。我淘寶買,應該是正品,上個月我個支突然開唔返機,拿去售後,未過保修期,換左支新俾我

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

唔好意思,借位一問,請問敏感牙齒可用嗎?

首頁

尾頁

跳至