自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得許或然當初溝逸,係因為鍾意淑湘,結局最後逸向然提出求婚,但然是搞基的!拒絕左逸,呢個男人最後選擇回到他的龜殼裏生活,同番淑湘一齊!

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我覺得4人各走各路,無人要個無用男

wcpcelia    發表於 19-6-9 10:09

男爵府

心滿意足 發表於 19-6-7 03:53

佢老婆愛佢愛到峰巔嘅程度,真係俾埋錢佢叫雞,我覺得係老婆會接收佢!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

最後醫生同淑湘一齊,淑暧見淑湘唔要逸先,無興趣再爭逸先。

男爵府

ewater 發表於 19-6-7 05:25
最後醫生同淑湘一齊,淑暧見淑湘唔要逸先,無興趣再爭逸先。

如果真係呢個結局,都真係幾爆!

子爵府

chkkkkk567 發表於 19-6-7 03:50
我覺得許或然當初溝逸,係因為鍾意淑湘,結局最後逸向然提出求婚,但然是搞基的!拒絕左逸,呢個男人最後選 ...

就算結局邊個同孫一齊,佢都會出面有女人!
許正常唔會同孫一齊因為佢中意女人!
不過我都估淑湘會同孫一齊做一對有名無實嘅夫妻!

男爵府

淑霜同或然
淑霜唔要淑緩都唔要
孫逸自殺
我估下咋

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

陳錦雄個角色不知所謂,寫書為攞靈感,見一個鍾意一個 ,不過都會睇埋個結局嘅!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

淑霜學會放手,專心工作
孫逸再搵其他女人結婚生子
淑媛同Tim一起
許繼續畫畫
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

呢個结局

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

呢個结局

男爵府

呢個结局好 個條佬真係俾都唔要

男爵府

即係真係有BB架?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

chkkkkk567 發表於 19-6-8 00:43
即係真係有BB架?

我覺得冇,係許想搶走淑湘最心愛的男人,搞到佢地離婚
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

chkkkkk567 發表於 19-6-7 03:59
佢老婆愛佢愛到峰巔嘅程度,真係俾埋錢佢叫雞,我覺得係老婆會接收佢!
...

結局要第幾集?

男爵府

chkkkkk567 發表於 19-6-7 03:50
我覺得許或然當初溝逸,係因為鍾意淑湘,結局最後逸向然提出求婚,但然是搞基的!拒絕左逸,呢個男人最後選 ...

然生了寶寶 與湘一起撫養。
醫生和緩一起。
tim離開。
逸 獨自去南非。

珍珠宮

許或然無bb, 佢厄孫逸詐

珍珠宮

9/6, 10:00 播-小時大結局

子爵府

回覆樓主:

一拍四散

大宅

anna59 發表於 19-6-8 19:33
許或然無bb, 佢厄孫逸詐

明明淑湘同孫逸講咗或然冇bb,究竟孫逸係聽唔到定唔信?

首頁

尾頁

跳至