自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

alyssasasasa 發表於 19-6-17 10:39
好多人話發熱線積左好多油洗唔到~

我部山本係呀,之前唔知每次要抹,用咗4次發現好多油漬一點點係發熱線,但搵嘢好多去油劑都唔work,點抹都抹唔甩,唯有宜家用完盡量抹啦~但唔影響使用

大宅

heysiri 發表於 19-6-17 16:53
比你地燒著左好想買 但我之前買左d搞伴機之類既野都無用過 比我c6係咁串
...

其實用落好好用,炸啲雞翼出嚟效果超正,好似燒雞翼咁

大宅

joelycat 發表於 19-6-17 19:39
【【自营】山本空气炸锅家用无油大容量薯条机智能多功能油炸电炸锅】https://m.tb.cn/h.eUogopt?sm=eaa42a ...

本身都想買 但上網睇comment話會掉漆

男爵府

回覆樓主:

當年好興嘅光波爐,後期話等如燒嘢食咁,經常用嚟整食物易致癌。
而家呢啲氣炸嘅會否又係咁?呢個係我遲疑未買原因。

侯爵府

hohoho2013 發表於 19-6-17 20:14
我都睇中呢部,扣埋d購物津貼﹑優惠﹑紅包,大約$23x , 咁嘅價錢,好似好吸引
...
有LINK 嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

abcabc181818 發表於 19-6-17 23:06
有LINK 嗎?

呢度~~
【山本SB-D18家用五代空气炸锅大容量 智能无油烟薯条机电炸锅薯条】https://m.tb.cn/h.efA7MdT?sm=ce9ff7 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥h3olYfMXnND¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

大宅

陪月勳章

180 發表於 19-6-15 18:03
淘左山本, $240連運費直到香港屋企。

請問咩型號? 有link 可分享嗎

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

見億世家平平地想買來試下
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

hohoho2013 發表於 19-6-17 23:10
呢度~~
【山本SB-D18家用五代空气炸锅大容量 智能无油烟薯条机电炸锅薯条】https://m.tb.cn/h.efA7MdT?sm= ...
THANKS, 但計埋運費要人仔270. 做唔到你的HK$23X, 我做漏咩?

男爵府

arcBB 發表於 19-6-17 20:42
當年好興嘅光波爐,後期話等如燒嘢食咁,經常用嚟整食物易致癌。
而家呢啲氣炸嘅會否又係咁?呢個係我遲疑 ...

我同你一樣, 都係喺呢一點上邊猶豫不決

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

abcabc181818 發表於 19-6-17 23:47
THANKS, 但計埋運費要人仔270. 做唔到你的HK$23X, 我做漏咩?

未計運費,計埋都係差不多$270

侯爵府

hohoho2013 發表於 19-6-18 00:37
未計運費,計埋都係差不多$270

明白.

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

babyhk 發表於 19-6-17 23:19
請問咩型號? 有link 可分享嗎

【【自营】山本空气炸锅家用大容量薯条机无油多功能全自动电炸锅】https://m.tb.cn/h.eUIbLmd?sm=3b69cd 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥8CvsYfplbHg¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

大宅

joelycat 發表於 19-6-17 08:30
山本正
天貓直送

你呢款係咪大過$209那隻,機頂散熱嗎

大宅

Repee 發表於 19-6-15 22:30
我都是買7828 型號,昨晚第一次用來炸野食,試了整炸餃子、雞翼和薯條。

...

有link 嗎? thx
我也想買7828, 山本旗艦店連運費312人仔

大宅

Nbs 發表於 19-6-15 23:00
我買了這個,喺五金舖換插頭,你識的話自己換都得

jm 想問換咗之後, 操作是否如常呀?thx

侯爵府

heysiri 發表於 19-6-17 16:53
比你地燒著左好想買 但我之前買左d搞伴機之類既野都無用過 比我c6係咁串
...

我同你一樣,麵包機,攪拌機,豆漿機……

大宅

Repee 發表於 19-6-15 17:50
買左山本4.5L, 實在太方便,後悔買得太遲
係咪雞都炸到?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

買左山本4.5L , 呢個爐燒著左我阿媽, 所以先被批準入境, 真係好正好方便。再換我會換飛利普
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

水晶宮

fafa101 發表於 19-6-18 11:03
jm 想問換咗之後, 操作是否如常呀?thx

正常啊,我用過幾次無問題呀

首頁

尾頁

跳至