時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

wawaliluk 發表於 19-6-23 14:24
與唔同level嘅人好難溝通,此post亦再回。

我同一啲見死不救、推班學生出去衝自己淨係用文字撐既人係唔同level架,你最好唔會再回啦,我覺得你地好無義氣消費學生、毫無修養!

男爵府

180 發表於 19-6-23 14:25
同佢嘈乜鬼丫,我都費事理佢。 跟本無論黃藍,咁去消費死者, 實在無恥無良知。

佢可以睇唔起死者尋死目 ...

我覺得一啲見死不救、推班學生出去衝自己淨係用文字撐既人仲無恥同無良知喎!你地無義氣、淨係識消費學生,毫無修養,無恥!無良!

男爵府

180 發表於 19-6-23 14:25
同佢嘈乜鬼丫,我都費事理佢。 跟本無論黃藍,咁去消費死者, 實在無恥無良知。

佢可以睇唔起死者尋死目 ...

我都費事再理你地呢班無恥無良既人,個個大人大姐搵班學生黎衝

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Alange 發表於 19-6-23 21:35
哈, 咁你同班教育大學D學生講多幾次先得啦!

希望當日蔡副局長喪子之時, 你都係ㄧ樣諗法!

哈,其他人點做又入埋我數? 真係好有趣, 我自問我冇做過呢d咁缺德嘅事,但呢位數主就開宗明義無恥地消費緊死者囉!
假如你搵到証據我曾經咁做過, 我歡迎你攞出嚟, 但其他人咁做的, 就入我數,你真係好搞笑。

我成日都話,撐邊面都冇所謂, 各人有各人立場, 但盲撐的話, 就連良知人性都輸埋。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

Alange 發表於 19-6-23 21:23
我覺得家吓仲擺街站路祭嗰班問題大D, 簡直喺佢父母傷口中灑鹽。
咁樣消費ㄧ個死人!
...

咁, 911後,好多人係世貿獻花,又算唔算喺亡者家屬傷口洒鹽? 你呢d 正正顯示出,為撐,可以將任何歪理當真理! 真心佩服!
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

禁止訪問

琥珀宮

Alange 發表於 19-6-23 22:10
ㄧ個自殺, 叧ㄧ邊係被殺咁都分唔到? 你咁都唔知我都真心佩服啦!

自殺走去獻花係咩玩法?!

哈,好野,又比你講得通,你比其他盲撐嘅人的水平高小小! 咁先有d興趣玩落去, 另一批水平幼稚的,都費鬼事回佢地。

首頁

尾頁

跳至