自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請教,我好快出發去倫敦,買了airline package。不過訂的service appt我打了電話好幾星期都冇人聽電話confirm我booking,我有d擔心,於是就嘈叫airline的travel agent幫我搞,佢地都打咗一星都話佢地唔接電話,因為時間緊迫,我再嘈,佢星期五下午六點終於話打通了叫我放心。

不過我呢兩日再what’s app 那間service appt都係唔覆,我擔心間agent係趕收工是但噏應付咗我就算,因為之後假期找不到他們,我去到就自生自滅,我仲要帶埋小朋支去。

急問如果真係唔好彩,去到間service apartment 無人應,我應該怎樣做再回來claim賠償?我見last minutes訂2大2小住7晚要起碼5萬,我擔心claim唔返:-(

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

你book既service appartment 有冇評分?

男爵府

回覆樓主:

上各大訂房網search下呢間有咩comment.

大宅

ctsang 發表於 19-6-30 18:42

其他網站無乜comment,我試過訂future dates但冇availability。我訂時係信間airline 所以冇特別check

大宅

ctsang 發表於 19-6-30 18:42

所以我要作壞的打算

首頁

尾頁

跳至