親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我進入官網購買日本廸士尼門票,因為第一次購買便發現有一問題,麻煩各位有經驗的c6或jm提供解決方法。
事情是第一次購買要用email 註冊登記,當我收到email 確認後,便登記各項資訊,如 email address, 姓名,性別,電話號碼,Country, 郵遞區號,縣市鄉鎮區(地址),門牌號碼。但當我填妥及確認責任條款後就不能往下一步,(因為紅色提示說明我的 Given Name is error), 但我確實多次沒有打錯,請問是否我的中文姓氏在這系統不能確認呢?還是這只可給日本人姓氏才能通過程序?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

可能你的名字沒有相同日文字
為何要在官網買?香港旅行社或日本disney store買票都很方便

男爵府

ahmama 發表於 19-7-23 23:50
可能你的名字沒有相同日文字
為何要在官網買?香港旅行社或日本disney store買票都很方便
...
多謝提示,剛剛check 了知道邊間disney store 有門票購買了。因為有十多年無再去日本迪士尼,原來現正咁方便

wcpcelia    發表於 19-7-24 08:45

男爵府

我跟護照入英文名冇事

大宅

請問是否去到買要排好耐隊?

男爵府

coyeeyee 發表於 19-7-24 12:54

我都想知呀!

Tks!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

coyeeyee 發表於 19-7-24 12:54
試過環球片場當日一早賣完,焗住買第二日飛打亂了schedule

男爵府

醒目開學勳章

pui-e 發表於 19-7-23 23:02
我進入官網購買日本廸士尼門票,因為第一次購買便發現有一問題,麻煩各位有經驗的c6或jm提供解決方法。
事 ...

香港EGL 有廸士尼飛賣, 直接入場, 不用换票, 都好方便

wcpcelia    發表於 19-7-26 08:46

男爵府

abcbb 發表於 19-7-25 12:45
香港EGL 有廸士尼飛賣, 直接入場, 不用换票, 都好方便
唔該曬你,

男爵府

我都計劃去廸士尼(買2日passport),諗住頭2日住大倉或者舞濱酒店(公認飯店),頭1日系check in 酒店,第2日先入廸士尼陸地,第三晚住廸士尼酒店,想問,系咪要系第三日一早系公認飯店check out, 然後帶著行理去廸士尼酒店預早check in, 咁有冇早15分鐘早入場優惠(disneysea)。謝謝。

男爵府

回覆 daydream2322 的帖子

公認酒店係無提早15MINS入場優惠,要係迪士尼官方酒店果4間先有
以我早2星期去為例,我18號當天到日本,18,19住迪士尼樂祥酒店(4間官方酒店最平果間)2晚,18號CHECK-IN時,就即場比左19,20號既提早入園卷,
20號一朝早拎埋行李check-out到disneyland附近搵locker,再用埋提早15mins入園優惠,當晚玩完就去巴士站搭車出番去新宿

男爵府

回覆 住家女人 的帖子

Thanks. 想問你系咪check in 時先買disney票,系咪實體票。

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

住家女人 發表於 19-8-2 01:27

公認酒店係無提早15MINS入場優惠,要係迪士尼官方酒店果4間先有

請問你知道land n sea出面易搵大locker嗎?

男爵府

回覆 yokulami 的帖子

星期六我地早到,約7點幾都仲有大locker位,佢包住disney附近都有幾個area有locker

男爵府

我出發前已經上左佢官網買,到酒店再換實體票

男爵府

回覆 住家女人 的帖子

首頁

尾頁

跳至