親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有經驗的JM, 以下邊樣, 可以去到澳洲先訂會平啲?

1) Aquaduck 水陸兩通車
2) iFLY
3) Currumbin Wildlife Sanctuary
4) iFLY
5) 熱帶森林 Day Tour
6) 藍光蟲生態團
7) Wet'n'Wild Gold Coast
8) Movie World
9) Australina Outback Show

謝謝 !

大宅

mimi1102 發表於 19-7-24 12:27
請問有經驗的JM, 以下邊樣, 可以去到澳洲先訂會平啲?

1) Aquaduck 水陸兩通車

我只去咗3. Currumbin Wildlife, 去之前果晚喺呢度買飛,平D,買嘢食仲有折

https://www.experienceoz.com.au/en/

大宅

littlewo 發表於 19-8-3 21:08
我只去咗3. Currumbin Wildlife, 去之前果晚喺呢度買飛,平D,買嘢食仲有折

https://www.experienceoz.com ...

謝謝, 依間洗唔洗print hard copy?

男爵府

mimi1102 發表於 19-8-3 21:12
謝謝, 依間洗唔洗print hard copy?

klxxk 買theme park 飛唔使print hard copy. 如搵到啱優惠碼再平D

大宅

ahmi 發表於 19-8-4 11:40
klxxk 買theme park 飛唔使print hard copy. 如搵到啱優惠碼再平D

謝謝!

子爵府

我就去到當地先訂

叫apartment front desk幫忙印voucher出黎

大宅

Titi 發表於 19-8-4 15:27
我就去到當地先訂

叫apartment front desk幫忙印voucher出黎

好方法

男爵府

ahmi 發表於 19-8-4 11:40

我在當地睇天氣才訂currumbin, dreamworld 同whale watching.

大宅

ahmi 發表於 19-8-4 16:21
我在當地睇天氣才訂currumbin, dreamworld 同whale watching.

我想睇天氣決定去Wild'n'Wet

水晶宮

mimi1102 發表於 19-8-4 17:15

, 我住 Sea world resort 連 ulimited entry to
wet n wild + movie world + Sea world + Paradise country.
所以可以在果幾天 視乎天氣去 不同 theme park.

男爵府

birdbird 發表於 19-8-4 18:00
, 我住 Sea world resort 連 ulimited entry to
wet n wild + movie world + Sea world + Paradise count ...

我四月EASTER都同你一樣, 最勁係佢地比左5日的門票UNLIMITED咁出入, 所以我地都係睇住天氣玩的. 落雨就走.

因為可以出入自由, 所以我地又去多一次PARADISE COUNTRY 為的是抱KOALA 映相, 因為要指定時間先有得映, 只有10-15分鐘可以排隊映, 好多時都有大陸團霸住.

RESORT是直接係佢官網買的, 是最抵最安全.

呢到仲有好FREE的袋鼠任你同佢映, 先決條件係你要吾好怕佢地. 記住吾好背住任何一隻. 後果自負.

男爵府

冬天吾好去啦. 好凍架. 好多野都係露天的.

大宅

coney 發表於 19-8-4 23:20
冬天吾好去啦. 好凍架. 好多野都係露天的.

oh oh... 我兩個女會好失望

大宅

我又有問題 :

想玩Currumbin Segway Safari, 我細女得8歳, 可以大人陪同一齊玩嗎?

男爵府

我地本來都係咁諗,後尾去咗dreamworld,水陸都有彈性大D,我女怕凍,我地只玩咗一陣水。

大宅

ahmi 發表於 19-8-5 12:50
我地本來都係咁諗,後尾去咗dreamworld,水陸都有彈性大D,我女怕凍,我地只玩咗一陣水。
...

咁我再研究過Dreamworld, Thanks!

水晶宮

coney 發表於 19-8-4 23:18
我四月EASTER都同你一樣, 最勁係佢地比左5日的門票UNLIMITED咁出入, 所以我地都係睇住天氣玩的. 落雨就走 ...

Sea world resort 的官網真係最抵最安全。

我7月去時, paradise country 的袋鼠懶到呢..... 係唔知点至可以影到靚相。

Currumbin 的袋鼠活潑好多。

首頁

尾頁

跳至