時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原來早有先兆,好黑暗,一個比眾多黨友評為人格卑劣的人做大將帶領一群年輕人,可信嗎?背後動機耐人尋味。

民主黨59人退黨 炮轟林卓廷:人格卑劣 毫無政治道德
https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/270308/%E6%B0%91%E4%B8%BB%E9%BB%A859%E4%BA%BA%E9%80%80%E9%BB%A8-%E7%82%AE%E8%BD%9F%E6%9E%97%E5%8D%93%E5%BB%B7-%E4%BA%BA%E6%A0%BC%E5%8D%91%E5%8A%A3-%E6%AF%AB%E7%84%A1%E6%94%BF%E6%B2%BB%E9%81%93%E5%BE%B7

禁止訪問

別墅

Catkooroo 發表於 19-7-26 01:27
原來早有先兆,好黑暗,一個比眾多黨友評為人格卑劣的人做大將帶領一群年輕人,可信嗎?背後動機耐人尋味。 ...

想抹黑,慳啲啦!

子爵府

captain.dark 發表於 19-7-26 03:40
回覆 Catkooroo 的帖子

有圖有真相

樓主多謝你提供呢段片,我睇完更覺得黑衣人自編自導自演,因為之前睇過幾段片,元朗人手上只係拎藤條/棍,附帶另一段片給你
https://www.facebook.com/groups/hongkongaction/permalink/2801480499879574/

加上黑衣人被影到係車站內/外換白衫,兼戴口罩拎住傘,好明顯跟住劇本做,要加害白衣人及警察
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1243455122493054&id=446178005554107

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

俏黃容    發表於 19-7-26 14:47

別墅

moto1357 發表於 19-7-26 04:51
樓主多謝你提供呢段片,我睇完更覺得黑衣人自編自導自演,因為之前睇過幾段片,元朗人手上只係拎藤條/棍, ...

你仲想颠倒黑白呀?唔好咁天真啦!班黑社會上哂電視喇

hungng    發表於 19-8-21 00:30

別墅

樓主多謝你提供呢段片,我睇完更覺得黑衣人自編自導自演,因為之前睇過幾段片,元朗人手上只係拎藤條/棍, ...

元朗官鄉黑警合演無差別恐襲

男爵府

captain.dark 發表於 19-7-26 03:40
回覆 Catkooroo 的帖子

有圖有真相

我唔係話其他人無問題,而係呢個人,人格有問題,唔係我講,而係佢前黨員跟佢做過事的人的評論。

男爵府

siukeung37 發表於 19-7-26 04:08
想抹黑,慳啲啦!

抹黑佢?其他前黨員同佢工作過最清楚佢為人,人格有問題的人,你咪繼續相信呢個人。

男爵府

元朗衝突事件白衣人的確係做錯,用暴力打人,要譴責捉拿,不用辨護。
而我出post 的信息係,林卓廷議員被同事評為毫無政治道德,人格有問題是否值得相信?居心叵測。
年輕人您們可以繼續做認為對的事,但小心被人利用。

男爵府

原來早有先兆,好黑暗,一個比眾多黨友評為人格卑劣的人做大將帶領一群年輕人,可信嗎?背後動機耐人尋味。 ...
狐狸尾巴慢慢會出現,事實會勝於雄辯

男爵府

林三白咪係衰人。但係無義氣,兩頭蛇既賤人

hungng    發表於 19-8-21 00:31

大宅

兩個字....壞人

男爵府

siukeung37 發表於 19-7-26 05:08
元朗官鄉黑警合演無差別恐襲

滕條話佢冤枉,佢都可以恐襲,咁西環汽油彈係咩呀。好冤枉的滕條

男爵府

回覆樓主:

有人沖出來幫人洗白,樓主只是質疑林已完自身人格問題,冇提過佢有份策劃元朗事件,係咪此地無銀呢?

侯爵府

siukeung37 發表於 19-7-26 04:08
想抹黑,慳啲啦!

你係林卓廷助理?林已完係乜嘢人,好多人已經心裏有數啦。

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22605780

大宅

回覆樓主:

港鐵晚上向傳媒提供補充資料,詳細列出當晚以月台閉路電視片段整理的時序。港鐵表示,當晚10時55分,月台未有暴力事件發生,車長準備開車時發現有乘客阻礙車門,導致車門未能關上,至10時59分月台亦未有暴力事件發生,車務控制中心按相關程序授權列車車長,根據車務安排「清客」。

到晚上11時06分,有大批人士從大堂湧上月台,然後走入車廂,1分鐘後車長收到乘客報告指月台發生打鬥後,即時通知車務控制中心,並指示車長關門,然後將列車駛離車站。至晚上11時13分,列車門成功關上並在1分鐘後駛離月台。
(港台)

睇完呢個都有d懷疑....

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

佢地真係…
唔好以為呢個世界係冇電視呢樣野啦
你估你地講乜,ee就會信乜咩
唔好以為c9網既c9 入世未深啦

公爵府

三白眼係賣港賊,畜牲,人渣,敗類,垃圾,講完!

男爵府

EQGO 發表於 19-7-26 10:07
有人沖出來幫人洗白,樓主只是質疑林已完自身人格問題,冇提過佢有份策劃元朗事件,係咪此地無銀呢?
...

JM 心水清!

別墅

新城市事件 林篤灰拍片被乞兒圍
樓主撐邊邊?

https://youtu.be/XSP21IyTEnw
何志光有段片係林篤灰幫乞兒迫同路人del拍左嘅片
有興趣可以睇下
何志光言論不代表本人立場

首頁

尾頁

跳至