時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

panda361 發表於 19-7-30 20:52
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22660220&extra=&page=1

呢個做假Post.

走嚟屈香港年青人?藍C最叻

大宅

cattz288 發表於 19-7-30 23:10
拍張紙就係打人? 之前既指控係打人喎!

人紙合一

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Alanwong1019 發表於 19-7-30 23:52
人紙合一

唔怪得用黃紙可以辟邪辟妖
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-7-30 23:51
誰大誰惡誰正確!!伯伯只係拍張紙就比人圍成條街, 好慘

有句說話唔知大陸有冇,香港人就識 先撩者賤

唔係阿伯就一定係好人
呢度都好多人遇過恃老賣老的老而不

good_pig    發表於 19-7-31 00:21

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

咪咪兔 發表於 19-7-31 00:07

唔係阿伯就一定係好人

欺善怕惡你識唔識? 成班黑衣人咪做緊囉!係人都會老! 咁都覺得無問題真係好恐怖!!
放下自在

伯爵府

熱血勳章

咪咪兔 發表於 19-7-31 00:07

唔係阿伯就一定係好人

遇到曱甴常人都會撥走,實屬正常反應,呀伯無錯,佢表現真我感受啫(黑衣人都一樣吖!無理由唔明格!)
只係依家黑衣人覺得自己惡哂,唔嘢得,大搖大擺到處去鬧事,睇邊個夠膽出聲或比反應,就起哄,就算係老人家都唔放過。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

rose-mag 發表於 19-7-31 00:32
政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

珍珠宮

keykeyman 發表於 19-7-31 00:26
遇到曱甴常人都會撥走,實屬正常反應,呀伯無錯,佢表現真我感受啫(黑衣人都一樣吖!無理由唔明格!)
只係 ...

最近有屋村好多一堆堆多腳蟲,你會唔會係啦啦走埋去撥佢地呀?

呢個主題係:

識得過濾網絡上的資訊真係好重要

又被騎劫 真無辜

無知很可怕

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咪咪兔 發表於 19-7-31 00:35

你呢個回覆係咪意思?麻煩解釋一下?
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

熱血勳章

咪咪兔 發表於 19-7-31 00:43
最近有屋村好多一堆堆多腳蟲,你會唔會係啦啦走埋去撥佢地呀?

比喻為"多腳蟲"未免美化咗黑衣人吧!

咩都好,JM認為呀伯係"先撩者賤"既就隨你啦!

反正咩"和平""民主"都係鬧事既借口嚟啫!

首頁

尾頁

跳至