時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

[size=14.6667px]黃絲你哋可以罷工,但冇權阻人返工
[size=14.6667px]不能將自己政治立場強加於別人身上
[size=14.6667px]你哋咁專制無賴,俾你地革命成功香港仲得點 !

[size=14.6667px]暴徒,你哋有龐大嘅資金支持,比你地個個星期係咁搞野,[size=14.6667px]梗係唔使返工啦!

[size=14.6667px]聲稱冇錢收的年青人,你哋俾人洗腦,如果你哋真係冇錢開飯,(雖然我唔信)你哋暑假可以返暑期工,唔好一路嗌冇飯食,一路嗌罷工,如果你哋啲學生真係一蚊都分唔到,你估你幫佢地打完江山後,佢哋會比着數你[size=14.6667px]!

[size=14.6667px]到時所謂掌權攞到着數只會係收美國佬錢永遠企響後邊指揮的人,若然比佢哋統治,可能連水同食物供應都有問題,你估你哋搞獨立後,中國還會睇香港,到時你就知道咩叫做顛沛流離嘅生活,美國搞完你哋就走㗎啦,唔會理香港死活!

[size=14.6667px]青年,你們現在真是身在福中不知福,暴動罪要坐10年八年,我真心唔想睇住你哋被利用,前途盡毀

珍珠宮

畀面勳章

班曱甴暴徒百分百比人用完即棄架啦,,係佢地咁天真仲死衝爛衝,,以為出左事仲會保佢,,傻到上腦

別墅

連登仔口說民主自由,但對政見不同的人就要起底、謾罵,強迫他人接受自己一套,簡直係紅衛兵再世。

首頁

尾頁

跳至