親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔好意思,我睇左幾篇教學都唔係好明,希望有心人可以幫下忙

我全住博多,會租四日車
兩日去海之中道公園
一日去豪斯登堡
一日去九州自然動物園

請問我點先search 到路費由博多去動物園要JPY3500,但又唔敢肯定自己search 得岩

我想計下是否買pass 會抵d ,有無人可以幫下手

謝謝

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

HippoStore 發表於 19-8-12 01:22
唔好意思,我睇左幾篇教學都唔係好明,希望有心人可以幫下忙

我全住博多,會租四日車

你有冇睇過車程要幾耐?海中之道係福岡,行市內高速KEP唔包,豪斯登堡車程要兩個鐘以上,九州自然動物園都係,你計劃過行程先再諗買KEP pass ,我今年新年自駕去過豪斯登堡,買六日pass ,還車時另外有市內高速要付費兩千幾日圓,
I 大蚊豬   

大宅

fionlei88 發表於 19-8-12 14:35
你有冇睇過車程要幾耐?海中之道係福岡,行市內高速KEP唔包,豪斯登堡車程要兩個鐘以上,九州自然動物園都 ...

我有睇過車程呀!
我地覺得車程可以接受,所以咁plan

但就唔識睇路費幾錢。麻煩晒

我係諗住買兩日pass 的

公爵府

自己安排行程, 就要花D時間, 自己計下路費, 再比較下. 留意番租4日車, 就要買番4日的KEP. 唔可以租4日車, 只買其中2日KEP的.

大宅

用呢個網址可以check到時間&費用,輸入起點&終點就可以

大宅

kakamom1 發表於 19-8-13 06:46
用呢個網址可以check到時間&費用,輸入起點&終點就可以

識睇了,謝謝你
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至