時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

點解d深黃會話係示威者爭取番黎?
仲叫人嘔番出黎!但我想講我得電費有受惠炸喎。
我相信你稅都未交過囉!

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/364247/%E9%99%B3%E8%8C%82%E6%B3%A2%E6%B4%BE%E7%B3%96-%E6%B4%BE%E7%B3%96151-4%E5%84%84%E5%85%83-%E7%B4%93%E6%B0%91%E5%9B%B0-%E4%B8%80%E6%96%87%E7%9D%87%E6%B8%85%E8%B2%A1%E7%88%BA%E4%B8%83%E5%A4%A7%E6%8E%AA%E6%96%BD?utm_source=fb_story&utm_medium=Social&utm_campaign=MAMA

複式洋房

其實錯唔曬,呢個時候唔係正常施政報告期,但公佈派糖措施,明顯係希望安撫社會不安情緒。而呢啲不安,正係由黃屍引發。

別墅

證明政府已經冇咩招數,財爺這些招數只希望做咗的嘢,但對反對派係零作用。

別墅

ilyrd 發表於 19-8-16 15:16
證明政府已經冇咩招數,財爺這些招數只希望做咗的嘢,但對反對派係零作用。 ...

佢地只會要求更多,所以我唔覺得因爲有佢地先有e d野

首頁

尾頁

跳至