自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

草八刀 發表於 19-8-24 17:33
唔係淨係得一款架

移民有其他種類,投資移民仲有邊款? 我知仲有比更加多錢, 可以坐少2年移民監的。你知道仲有那些,可否介紹下?

男爵府

3b 發表於 19-8-24 17:36
移民有其他種類,投資移民仲有邊款? 我知仲有比更加多錢, 可以坐少2年移民監的。你知道仲有那些,可否介 ...

係比仲少錢,英國上年改咗,仲比得少,不過好似難咗。不如你過去媽媽會英國嗰版自己睇。我地都係因為幫朋友所以去咗啲投資英國樓既講座先知唔係淨係得買債券一種,仲有多2款架。

複式洋房

mamadadakaka 發表於 19-8-24 12:49
How old is your daughter? Does she like studying in the States? Does she has a lot of HW? Has she m ...

佢今年5歲,係美國而加讀kindergarten, 呢邊返0730- 1430,冇功課做, 見佢日日放學返來都會講下同邊個同學仔左玩咩,應該都識左唔少朋友仔,學校有個大playground , 老師會日日帶佢地出去玩,去跑去跳,學校做完d功作紙會帶返屋企比我地睇,佢話鍾意返學丫,不過之前佢係香港都係好鍾意返學同埋都好主動結識朋友。

複式洋房

咁移民馬耳他是否可行?

大宅

chinchin_mama 發表於 19-8-25 05:26
佢今年5歲,係美國而加讀kindergarten, 呢邊返0730- 1430,冇功課做, 見佢日日放學返來都會講下同邊個同學 ...

Where do you live?

複式洋房

mamadadakaka 發表於 19-8-25 09:10
Where do you live?

係東岸~~

首頁

尾頁

跳至