時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

俏黃容 發表於 19-8-21 22:59
1. 點解暴徒可跳入閘不付款

2. 點解暴徒可以隨便用滅火筒和消防喉

地鐵包庇暴徒!
可恥!

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

我都要拎免費撘地鐵呢個優惠!

侯爵府

GeArBe 發表於 19-8-22 00:23
大家快啲一齊入呢個網址,copy上面五條問題逼馬主席回覆!

我哋一定要齊心合力踢走暴徒!

暴徒破壞完元朗站!連警察都吾敢
入去拉佢,因為預咗有大班刁民幫佢地!
暴徒犯法之餘仲有免費專車接走!
原來世界真是有free lunch架!
香港真是一個很荒謬的城市!!

侯爵府

GeArBe 發表於 19-8-22 02:00
多謝JM們努力,大約30分鐘前港鐵報咗警處理啦!
我哋繼續推!繼續去信港鐵!要求港鐵再有同類事情 ...

up

侯爵府

回覆樓主:

up

首頁

尾頁

跳至