自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

lily-of-valley 發表於 19-10-3 23:46
好耐了, 問吓醫生係咪痛咁耐?

Take Care

佢話我肛裂好深

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

vta137 發表於 19-10-3 23:56
佢話我肛裂好深
無流血嗎? 有無藥可止痛? 見你痛咁耐, 真係辛苦。 Take Care.

子爵府

lily-of-valley 發表於 19-10-4 00:33
無流血嗎? 有無藥可止痛? 見你痛咁耐, 真係辛苦。 Take Care.

而家大舊少少大便有有點血。

我做左既係括約肌手術,其實我之前大便唔通,係大舊果時先辛苦,硬果時先痛,但佢話我-係肛裂,佢話專科林醫生,王醫生唔識睇肛裂喎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

vta137 發表於 19-10-4 00:40

而家大舊少少大便有有點血。
嘩! 專科都唔識睇肛裂, 仲叫專科? 張執照點考架?

子爵府

lily-of-valley 發表於 19-10-4 01:07
嘩! 專科都唔識睇肛裂, 仲叫專科? 張執照點考架?

唉!只係鄺醫生講,佢話肛裂唔咪就咁用手指料下問人痛唔痛就知

象牙宮

vta137 發表於 19-10-4 11:34
唉!只係鄺醫生講,佢話肛裂唔咪就咁用手指料下問人痛唔痛就知
咁我知唔係用手指探吓, 耍照腸鏡。 清楚晒。

子爵府

lily-of-valley 發表於 19-10-4 11:50
咁我知唔係用手指探吓, 耍照腸鏡。 清楚晒。

但我而家仲痛谷裏面 所以都唔知係咪肛裂影響,定有其他問題

真係好想知仲有咩可以影響到肛門

象牙宮

vta137 發表於 19-10-4 12:00
但我而家仲痛谷裏面 所以都唔知係咪肛裂影響,定有其他問題

真係好想知仲有咩可以影響到肛門 : ...
真係辛苦, 痛咁耐, 追問個鄺醫生啦,好似等你自生自滅咁。

子爵府

lily-of-valley 發表於 19-10-4 12:03
真係辛苦, 痛咁耐, 追問個鄺醫生啦,好似等你自生自滅咁。

佢話肛裂好深,同埋肛裂難洗,易床菌,佢幫我洗肛門,搽藥膏

唉!每星期成8,9百咁洗,都唔辦法

象牙宮

vta137 發表於 19-10-4 12:13
佢話肛裂好深,同埋肛裂難洗,易床菌,佢幫我洗肛門,搽藥膏

但仲痛呀? 即係未好番? 做手術縫埋咗裂?

公爵府

vta137 發表於 19-8-31 10:57

朱建華都排幾個月,姑娘都曾經有介紹話佢有兩徒弟係尖沙咀
李綺雯幾年前睇過,
好細心,
我個次是在公院割痔,
之後十级痛,頂唔順,
就去睇佢,翌日早上,
有姑娘打電話來問病情有冇好轉,
而且以專科來說,不貴.

子爵府

pigtwo 發表於 19-10-4 12:22
李綺雯幾年前睇過,
好細心,
我個次是在公院割痔,

之前都有諗過呢個 但有兩jm話手術唔得,檢查就ok

男爵府

vta137 發表於 19-10-4 12:13

佢話肛裂好深,同埋肛裂難洗,易床菌,佢幫我洗肛門,搽藥膏 ...

樓住你依家情況點呀?好番哂未呀?

子爵府

ccue148 發表於 19-11-21 09:56
樓住你依家情況點呀?好番哂未呀?

仲未,時好時壞,而家個肛門門口有點痕

首頁

尾頁

跳至