自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

警匪片唔拍得,古裝片唔夠大陸嚟,青春劇無演員、得返鬼片可以拍

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

carlychoy 發表於 19-9-13 10:40
警匪片唔拍得,古裝片唔夠大陸嚟,青春劇無演員、得返鬼片可以拍

泰國強d wor

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

青春劇唔係冇演員,而係tvb唔用啫。年年都有藝訓班,大把後生仔女,但tvb係都要等到佢地廿尾三十先開始捧。港姐好d,靚個班一卸任就已經捧,可惜港姐冇培訓過,演技爭d。不過tvb而家好似唔太想拍青春劇,呢10年都冇拍過由後生仔女揹飛嘅劇

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

jtw_ki 發表於 19-9-13 10:56
青春劇唔係冇演員,而係tvb唔用啫。年年都有藝訓班,大把後生仔女,但tvb係都要等到佢地廿尾三十先開始捧。 ...

之前套咩救妻同學會算係最後生,但唔收得,呢d 劇情邊有人睇

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

ChingyanPang 發表於 19-9-13 11:10
之前套咩救妻同學會算係最後生,但唔收得,呢d 劇情邊有人睇

其實一開始個個都好期待,因為tvb好耐冇拍青春劇(雖然d演員唔算太青春),但個劇本累事,劇情亂七八糟,如果劇本寫好d,我相信收視唔會咁差

首頁

尾頁

跳至