自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

攪錯了,係鋪頭開到五點, 唔係我行到五點而且唔係每日咁行法..........真係痴線咩

靚寶 發表於 19-9-21 10:00
嘩.行通頂應該唔係柑多人同你夾到

我估我係你同事會開post話啱啱同個痴線同事去旅行,日日想我行通頂,我都 ...

大宅

行番酒店麻
預左行街專登BOOK附近

SandyKL 發表於 19-9-20 23:56
走時仲有地鐵?我就係試過同個同事係東大門行到忘記時間,趕到落去冇地鐵,搭的士被開高價,後來遇貴人至唔 ...

大宅

你岩呀,唔想行咪直接講返酒店
SandyKL 發表於 19-9-21 00:02
9月頭至同家中男人去走轉首爾,我地好hae,最早果日10點幾出去行,試過2日頂唔住,買得太多野,返酒店擺底 ...

大宅

迎合我為乜? 喊口黑面咁款............
ruby1314 發表於 19-9-21 07:26
我覺得佢又無咩問題喎,而且佢都就盡力去迎合你

大宅

我唔覺得我自私, 我唸你睇漏左或者我講漏左, 呢個行程, 係大家響香港溝通好曬, 預計左, 上飛機前仲講到興高采烈, 依家係佢體力跟唔到, 其實失望果個應該係我, 咁大個人, 去邊都得啦, 咪坐的士返酒店休息.....果刻根本唔駛邊個就邊個......

abinayams 發表於 19-9-21 16:35
其實点解一定要朋友迁就你?你唔迁就佢?佢攰到要搵地方坐,即係唔想再行街,都无叫你就佢陪佢走,重鼓勵你 ...

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

good_pig 發表於 19-9-18 09:44
大家節奏唔同..都未算太討厭

係囉, 樓主1樓個2個POINT, 其實都唔算咩討厭行為, 只係佢自己同樓主都高估佐佢能力啫。
夾唔到咪最多下次唔好一齊旅行, 未至於討厭吧?!
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

男爵府

好明白 我都只會同老公 家人去旅行
同朋友去旅行我幾年前衰過 佢之後年年間唔中約我去 我都唔會應成 大家睇既野興趣唔同 只會辛苦自己
好似上年咁 我有小朋友根本唔去得耐
我諗住算啦佢又被分手 我話我最多4日又要去成個星期 最後我都無同佢去

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

199707100304 發表於 19-9-24 06:28
係囉, 樓主1樓個2個POINT, 其實都唔算咩討厭行為, 只係佢自己同樓主都高估佐佢能力啫。
夾唔到咪最多下次 ...

分頭行事都係一個辦法嘅

男爵府

回覆樓主:

我試過同個好刷得嘅同事去旅行,點知第一日就已經陪佢食左七餐,第二日腸胃炎病左,佢仲話想去打邊爐任食,我話食唔到,佢唔死心拉左我去食魚生話清清地。。。
果次真係食到嘔之旅

大宅

蜜蜜斟 發表於 19-9-18 09:28
因為我地係去韓國呀,去前已經知道,10點零先係黃金血併時間來

首爾十點令都收得7788啦⋯⋯11點橫街都好少人

首頁

尾頁

跳至