親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問如自己坐shuttle 去洪川大明, 去到只租鞋, 同埋手杖.. 買任坐登山纜車証, .玩ski....貴嗎? 有冇限租幾多小時 ?
thx

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

愛德華一世 發表於 19-9-24 17:38
請問如自己坐shuttle 去洪川大明, 去到只租鞋, 同埋手杖.. 買任坐登山纜車証, .玩ski....貴嗎? 有冇限租幾 ...

官網有資料
放下自在

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 19-9-24 18:53
官網有資料

唔好意思, 我就係官網睇唔到租鞋果d價錢, 所以先上黎問, thx

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

愛德華一世 發表於 19-9-25 14:01
唔好意思, 我就係官網睇唔到租鞋果d價錢, 所以先上黎問, thx

鞋同ski, pole係一set咁租架喎!

放下自在

珍珠宮

愛德華一世 發表於 19-9-25 14:01

fyi ~

珍珠宮

回覆樓主:

通常有7折

shuttle free

一大兩小 雪具
一大一小 lift pass
hkd $1000 折後價

子爵府

cattz288 發表於 19-9-25 14:17
鞋同ski, pole係一set咁租架喎!

yes, thx

子爵府

1213 發表於 19-9-25 14:27
fyi ~

唔該晒

子爵府

youhello507 發表於 19-9-25 14:37
通常有7折

shuttle free

唔該晒,

大宅

join tour la... winterfriends 一日TOUR, 包晒你講既野, 仲要係私人教練2小時.

Winterfriends Package

子爵府

粟米沙律 發表於 19-9-27 12:31
join tour la... winterfriends 一日TOUR, 包晒你講既野, 仲要係私人教練2小時.

係呀, 睇完都覺得join tour 好d, 我參考你呢間先, 唔該晒

男爵府

粟米沙律 發表於 19-9-27 12:31

有冇三日兩夜?

首頁

尾頁

跳至