自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我同朋友將會 Oct 26 一早去 (普通門票), 因我地第一次去哈囉喂, 如果有JM上星期六or日(Oct 19 & 20)去過, 可否俾D意見... 多人嗎? 入場耐嗎? 預排鬼屋要幾耐? 見有 post 話幾間鬼屋都差唔多? Thanks

男爵府

dw0501 發表於 19-10-25 03:09
我同朋友將會 Oct 26 一早去 (普通門票), 因我地第一次去哈囉喂, 如果有JM上星期六or日(Oct 19 & 20)去過, ...

我今日去完,都幾多人下

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

~淇~ 發表於 19-10-25 03:18
我今日去完,都幾多人下
請問排鬼屋要多少時間? 耍否5點前去排? 聽朋友講好多年前,排一間鬼屋都要1小時... 有冇去LINE FRIENDS哈囉喂? 糖果礦場? Thanks

侯爵府

請問有冇提議 / 意見俾下我這新手? Thanks

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

星期六鬼屋要至少一個鐘,越夜越多人,有些要120分鐘添

大宅

dw0501 發表於 19-10-25 03:09
我同朋友將會 Oct 26 一早去 (普通門票), 因我地第一次去哈囉喂, 如果有JM上星期六or日(Oct 19 & 20)去過, ...

我星期四下午去左,但同小朋友去,無玩鬼屋,有去糖果礦場,好玩

仲有,我要推介你睇’地獄巨星賀台慶’, 好精彩

wcpcelia    發表於 19-10-25 21:20

公爵府

dw0501 發表於 19-10-25 03:38
請問排鬼屋要多少時間? 耍否5點前去排? 聽朋友講好多年前,排一間鬼屋都要1小時... 有冇去LINE FRIENDS哈囉 ...

包場去過,平均排2個鐘玩3分鐘

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

公司包場去過
接近唔駛排,(不超過十分鐘)
不過都玩唔曬鬼屋
建議先玩山腳(近入口)
因為鬼屋較密集
睇完舞台劇,
睇下自己食唔食飯
都係建議,食完先上去玩…
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

dw0501 發表於 19-10-25 03:38
請問排鬼屋要多少時間? 耍否5點前去排? 聽朋友講好多年前,排一間鬼屋都要1小時... 有冇去LINE FRIENDS哈囉 ...

9個字左右啦一間。line個啲唔洗點排

水晶宮

Happyaimee 發表於 19-10-25 09:03
我星期四下午去左,但同小朋友去,無玩鬼屋,有去糖果礦場,好玩

仲有,我要推介你睇’地獄巨星 ...

小朋友睇得?

大宅

luckybaby2011 發表於 19-10-25 20:28
小朋友睇得?

我女五歲,佢唔驚,睇完仲講返劇情出嚟,話:岳小姐、hell tv 咁

男爵府

上星期六,5點排到7點半,玩完一個都謝曬,唔建議去!

侯爵府

Happyaimee 發表於 19-10-25 09:03

仲有,我要推介你睇’地獄巨星 ...
請問"糖果礦場" 適合大"朋友"嗎?

大宅

dw0501 發表於 19-10-25 22:14
請問"糖果礦場" 適合大"朋友"嗎?

我覺得攞吓糖應吓節幾開心,但如要排好耐就可以skip,因我果日無人排,暢通無阻,所以我覺得ok好玩。

侯爵府

rabbit75 發表於 19-10-25 11:09
公司包場去過
接近唔駛排,(不超過十分鐘)
不過都玩唔曬鬼屋
是否幾間鬼屋都差唔多?
什麼舞台劇? Thanks

侯爵府

superpiggychan 發表於 19-10-25 21:23
上星期六,5點排到7點半,玩完一個都謝曬,唔建議去!
請問排隊時, 有冇好似排機動遊戲, 有估計排隊時間?

男爵府

dw0501 發表於 19-10-25 22:26
請問排隊時, 有冇好似排機動遊戲, 有估計排隊時間?

有,但唔太準

伯爵府

嘩依家要排咁耐架!月頭試玩左完全唔使排隊

首頁

尾頁

跳至