時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原來今朝有和你返工, 曱甴集合步行返工返學。 咁咪好囉, 話之你日日都和你返工, 唔好塞其他交通工具, 不用被遲到。

侯爵府

2024年龍年勳章

唔阻人,唔破壞就可以~
唔洗和我返工,見到你地就諗起你地惡行,噁心到爆

男爵府

如果要跨區返學返工既, 咪要前一晚開始行囉真係辛苦晒佢地啦

男爵府

回覆樓主:

支持佢地步行返工,但唔好行出馬路阻人地返工。

咁咩好囉,大家係唔同時空,你中意行路返工,係個人選擇;我就中意搭車返工

男爵府

曱甴妹曱甴仔好鍾意隨街屙屎啊, 小心踩到佢哋啲屎啊, 臭到死

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wylerC9 發表於 19-10-25 09:39
原來今朝有和你返工, 曱甴集合步行返工返學。 咁咪好囉, 話之你日日都和你返工, 唔好塞其他交通工具, ...

今天有活動
不影響別人無問題
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wylerC9 發表於 19-10-25 09:39
原來今朝有和你返工, 曱甴集合步行返工返學。 咁咪好囉, 話之你日日都和你返工, 唔好塞其他交通工具, ...

早排又話罷工,今日又和你返工,好亂吖

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

究竟我是誰 發表於 19-10-25 13:48
早排又話罷工,今日又和你返工,好亂吖

日日都有活動
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

其實,佢哋d活動都幾無聊

首頁

尾頁

跳至