論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係咪全世界嘅工人都一樣㗎?做緊第三年,次次對佢好d就懶散,永遠都要發爛渣拍枱鬧至會正常幾日!

大宅

第三年,正常的. 佢地要份工可能保唔住才會積極少少.
今次你拍檯鬧,下次你唔拍檯發惡佢會覺得自己無咩問題.
等到第四年下半年就會進步了
裝睡的人喚不醒, 裝聾的人聽不聞

珊瑚宮

她們想捱過第5年
玩具萬歲!

大宅

2023年兔年勳章

Hongchu 發表於 19-10-27 18:28
係咪全世界嘅工人都一樣㗎?做緊第三年,次次對佢好d就懶散,永遠都要發爛渣拍枱鬧至會正常幾日!
...

我屋企嗰兩個做咗兩年。都係一樣,支持對佢哋好d就會懶散。通常出糧前幾日會好勤力,之後又會還原。。。

不過我見佢哋做嘢都不過不失,照顧小朋友都ok。 就算。

男爵府

唉,其實佢不嬲都係咁,成日好似個cycle 咁:鬧佢->好幾日->所以對佢好d->佢又嚟料->又鬧過->又好一輪⋯⋯
無限輪迴咁,所以不會續約。
不過要申吓

別墅

...

我都覺得係咁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

可能民族係咁, 好聲好氣, 當你買佢怕。 係要拍抬大聲鬧至識聽。 好啦, 鏟完喊啦。 但若唔大棍卜, 就工人惡過你。

複式洋房

...

同感
唔帶腦番工
對住張list 買野都買漏
叫佢做既又做漏
唔使佢做唔關佢地事既就自己去做但做錯
成日敢電話,無左電話會死咁款
好多好多
但炒呢個,下一個又未必更好
唯有忍住先

男爵府

無錯無帶腦嚟香港