在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ~返工放工都上網~(Part 4) :cheeze:

mycathy

紫鈺咁快就蛀牙, 你有無同佢去牙醫到check check呀, 你平時都有同佢刷牙仔ga, 係咪?????

好多野做, 做野先, 間中至睇下你地d post啦........

mycathy 寫道:
講開食野, 我決定紫鈺自己識刷牙刷得乾淨之前都唔會俾佢食糖啦!因為摛日竟然發現佢開始蛀牙 :evil:

子爵府

Re: ~返工放工都上網~(Part 4) :cheeze:

mycathy,
嘩! 乜你咁早食飯既? ?-( 我早餐都未落格喎!
mycathy 寫道:
食飯先!

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mycathy,
我個大仔都係咁呀, 唔知係天生定點, 我地好細個已經同佢刷牙架啦, 又唔係比好多candy佢食, 唔知係公公屋企佢地係咪成日比佢食, 問佢地又話冇, 所以我而家都keep住佢地早晚一定要刷牙架.

mycathy 寫道:
講開食野, 我決定紫鈺自己識刷牙刷得乾淨之前都唔會俾佢食糖啦!因為摛日竟然發現佢開始蛀牙 :evil:

水晶宮

甘細個已經有蛀牙 ! ?-(

mycathy 寫道:

男爵府

mcyw888 寫道:
mycathy,
我個大仔都係咁呀, 唔知係天生定點, 我地好細個已經同佢刷牙架啦, 又唔係比好多candy佢食, 唔知係公公屋企佢地係咪成日比佢食, 問佢地又話冇, 所以我而家都keep住佢地早晚一定要刷牙架.

可能同奶粉有關o架。
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

大宅

海魚媽 : 小心d休息多d,唔好野到海魚仔
mr1212 : 收早3個鐘都好快d帶仔仔睇e生

珍珠宮

好媽媽勳章

myyyyyy cathy
咁細個註牙我都係第一次聽
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

水晶宮

waw, mud尋日甘多人會奶奶ar, 始終都係d 婆媳關係,~~好難攪,當然include 埋我la!水未 :evil: 所以有時要講要呻都排講!係呢度呻都幾好,同老公邊講得甘多ar!

子爵府

其實係bb無牙時, 妳地有無用軟膠手指套同佢地按摩牙肉ar
等佢地習慣呢個動作.........

男爵府

係呀. 前晚發燒 39度. 燒下又停下.
要食5日antibiotic呀. ..

阿媽個度----> 未呀. 唉. bugget又唔係咁多.
又要簡環境 又要方向好 又要唔太殘...
你有乜好介紹呀. 唉 1月5號要交吉tim 架..
啫喱媽 寫道:
[quote]
海魚媽 寫道:
咁遲先黎報到tim.
海魚都病左呀. 喉嚨發炎.

會發燒o架喎,小心睇住佢呀!

你阿媽o個度扑o左"除"未?[/quote]
[/url]

伯爵府

mycathy 寫道:
講開食野, 我決定紫鈺自己識刷牙刷得乾淨之前都唔會俾佢食糖啦!因為摛日竟然發現佢開始蛀牙 ..................佢係咪食住奶瞓覺? ?-(

水晶宮

做得岩,tszyau 都有此習慣![quote]
mcyw888 寫道:
mycathy,

男爵府

海魚媽 寫道:
阿媽個度----> 未呀. 唉. bugget又唔係咁多.
又要簡環境 又要方向好 又要唔太殘...
你有乜好介紹呀. 唉 1月5號要交吉tim 架..

我今晚再幫你call o下我個friend啦,佢可能忙於搞結婚o的o野呀,好嗎?
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

男爵府

mycathy, 你有冇睇錯呀, 咁細個就註牙咁使唔使睇牙醫呀 ?-(

夫人, 你奶奶都幾攪野喎, 真係唔知好嬲定好笑啦

男爵府

鐵頭媽,我o岩o岩上網見到培正有幼兒班喎,要幾大先讀得呀?

男爵府

係海魚病呀. 傻媽!
kiumama 寫道:
海魚媽 : 小心d休息多d,唔好野到海魚仔
mr1212 : 收早3個鐘都好快d帶仔仔睇e生
[/url]

侯爵府

皇后呀, 作水咩, 你問完又問, 上次咪解釋過囉, 阿女同kitkit而家咪讀緊幼兒班囉, 足三歲呀 :evil: :evil: :evil: 想 呀???? 失憶皇后 :evil: :evil: :evil: :evil:
啫喱媽 寫道:

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jellyma,
係yi..............., 我個大仔食s26架, 我每次食完奶都一定比清水佢飲架, 仲有d咩其他問題呢? ?-(

啫喱媽 寫道:

可能同奶粉有關o架。

男爵府

Alexismama 寫道:
皇后呀, 作水咩, 你問完又問, 上次咪解釋過囉, 阿女同kitkit而家咪讀緊幼兒班囉, 足三歲呀 :evil: :evil: :evil: 想 呀???? 失憶皇后 :evil: :evil: :evil: :evil:

我又confuse呀,三歲唔係叫低班咩?唔好 我啦!我記得有人好似話過我知培正無幼兒班嘛!

珍珠宮

好媽媽勳章

Alexismama 寫道:
皇后呀, 作水咩, 你問完又問, 上次咪解釋過囉, 阿女同kitkit而家咪讀緊幼兒班囉, 足三歲呀 :evil: :evil: :evil: 想 呀???? 失憶皇后 :evil: :evil: :evil: :evil: [quote]
啫喱媽 寫道:
[/quote]
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

首頁

尾頁

跳至