自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

想問一下是否一定送貨上門?sf免運費?平時要番工屋企未必有人(emoji)
係咪唔似HKTVmall 甘可以門市提取?新手一問,謝謝(emoji)

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

LoveDingdong 發表於 19-11-6 19:44
想問一下是否一定送貨上門?sf免運費?平時要番工屋企未必有人(emoji)
係咪唔似HKTVmall 甘可以門市提取? ...

一定送貨上門,用返佢自己個蘇寧速遞,仲要星期一至五早上送,我都試過冇人收,又唔俾退,佢話可唔可以放門口攪到搵人代收,所以唔再買
而家唔知係咪

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

^曾小姐^ 發表於 19-11-6 19:53
一定送貨上門,用返佢自己個蘇寧速遞,仲要星期一至五早上送,我都試過冇人收,又唔俾退,佢話可唔可以放 ...

唔該,甘想問會唔會送來前打電話通知呢?或者我點知佢幾時送到呢?

侯爵府

LoveDingdong 發表於 19-11-6 19:55
唔該,甘想問會唔會送來前打電話通知呢?或者我點知佢幾時送到呢?

會打嚟,但事前唔知幾時送,網寫果個又唔跟,鍾意幾時就幾時

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

^曾小姐^ 發表於 19-11-6 19:53
一定送貨上門,用返佢自己個蘇寧速遞,仲要星期一至五早上送,我都試過冇人收,又唔俾退,佢話可唔可以放 ...

我試過啊,工人咁岩出左街

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

黎前唔會通知,係去到門口。冇人開門先打比你

侯爵府

LoveDingdong 發表於 19-11-6 19:55

我訂過好多次,如果人收貨,你可以同送貨哥哥夾時間,同埋我次次送貨前都會先打電話比我

wcpcelia    發表於 19-11-7 08:57

子爵府

我試過係街收,就咁同佢約

男爵府

唔該曬大家!尋日送左貨啦,佢送來前早少少電話知通架,謝謝大家既意見

首頁

尾頁

跳至