自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今晚睇方向報全文,女方向男方逼婚喎,拉扯協議下要神交就ok,再者第二段婚姻都唔短時間,要生大把機會,依家重點話人哋十年無性,似藝人想make noise多d!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個男人話唔掂妳都知咩事la!勉強無幸福!

翡翠宮

回覆樓主:

個男人要求同你神交
吾該你自己知乜事囉 pls

水晶宮

睇番報導,原來件事過咗咁耐,個男人都死咗咁耐,又會突然咁激動

子爵府

其實點解我覺得無性婚姻好奇怪既?一個男人愛一個女人不是應該對佢有慾念才是有愛情既火花?

伯爵府

kayen 發表於 19-11-10 08:37
賤男,令我諗起鄭少秋

Agree, 肥姐都生左個女~蔡琴唔會差得過她吧

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

mickeyeva 發表於 19-11-10 00:17
10年無性婚姻

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20191109/bkn-20191109143344071-11 ...
個男人連掂都唔想掂你, 仲唔知咩事, 仲十年?

你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁

尾頁

跳至