時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

MM2H 發表於 19-11-15 22:24
當初係佢哋撐d學生,話唔比警察入校園,搜查又好,巡視都好,一概唔比,而家啫係點呀?

叫警察入去? 但又 ...

不外乎就係想出個聲明 將自己置身事外 劃清界線 葉劉鬧得啱 佢哋咁高人工 一啲社會責任都冇

子爵府

咁仲咩d學山唔返學 全職員又唔返工 d學生咁純潔傾完咩照掟火 D廢校可能根本係想見到呢種局面 所以助長佢發生 係佢地預料之內 而家仲想推翻所有罪行 做人既本質真係 萬細C表 真係影衰偉人

大宅

各大校長係咪覺得:除左佢地, 佢地嘅暴徒, 支持暴徒嘅人多, 全部都無智慧架?
嗰d學生做出嚟嘅野,香港市民睇盲架咩? 當我地睇唔到? 舊生吹雞! 中大要人,呢d係佢地引狼入室, 自作自受!
宜家喺度推卸責任, 中大校長聲明, 八大聯合聲明都係當市民弱智呀!

複式洋房

「聲明提到,某些大學已被示威者所控制、校園內有毒的化學品遭拿走、教職員與同學因擔憂其自身安全而離開校園。這些事件正對大學造成最根本的挑戰。」真係抵死!鬼唔望距地炸左9間大學距!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

佢哋明明係暴徒幫兇,又提供地方,又幫住佢哋唔比警察入內,咁都可以賴政府?自己整咗屎,要政府幫忙善後,有無搞錯!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

mrkwok 發表於 19-11-16 07:47
果然係教育出問題,我冇錯,咩都係人地錯

所有黃人思維

我冇錯,係人哋錯
我哋互相支持,唔好叫我睇真相

複式洋房

真係火滾!龜縮到一個點啊!攞咁高人工養廢人!咁高薪厚職,卻一D社會責任感都無!!!為人師表!!基本承擔都無!!唔知點收科,起碼都講句,「會自我檢討」「都有責任」都好啊!!依家真係不知所謂!真係火滾到一個點!其實今次香港D大學咁多醜陋面,我相信黎緊黎香港留學率一定跌到谷底!平時D大學優異生大部份都已經唔係香港學生,依家無高才留學生,香港D大學一定插水式倒退!全部都係你班廢人推波助瀾而成!你地D校長等食惡果啦!!

複式洋房

真係成個政府教育界都又廢又唔團結!!依家仲要射膊!互相想隊冧你!救命啊!不如比返大陸人治港啦,學咩港人治港啊!!

男爵府

既然校長完全無作用,全部解散啦!一隻二隻等天收!

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

依班所謂校長真係無恥到極點

首頁

尾頁

跳至