時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

leyniebin 發表於 19-11-17 15:17
佢哋自己都唔識答

我估為淡氣多,同埋智障冇腦人衝佢又衝咁囉
我身邊後生黃C,問佢哋“五大訴求“係乜。只答到2樣,最簡單易背嗰2個。。。
1) 撤回
2) 普選

我叫佢哋唔好咁懶,乜嘢撤回,成條講出嚟。。。講唔出。

我讀埋其他3個畀佢哋聽,再問 : 有邊條訴求合理?。。。答唔出。

即係話。。。根本唔知自己爭取啲乜。
只不過,人威佢又要威,以為好“鷹“。
不知所謂。

複式洋房

回覆樓主:

白痴黃人唸嘅野,解釋比你聽都唔會明,因為無一個正常人會明白一個痴線嘅人的世界。

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

PH3038 發表於 19-11-17 16:18
白痴黃人唸嘅野,解釋比你聽都唔會明,因為無一個正常人會明白一個痴線嘅人的世界。
...

咁又唔好咁話人…! 我只希望明白多啲…

翡翠宮

回覆樓主:

啱啱有個支持暴徒既黄朋友係gp問有冇考慮送小朋友去外國讀書... 賤到... 又係坤人d子女出去搞亂香港,自己d仔女就諗住鬆人

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

推翻政權!

https://thestandnews.com/politics/%E6%9A%B4%E5%8A%9B%E9%82%8A%E7%B7%A3-1-%E5%B8%AB%E6%B3%95%E5%8C%97%E6%84%9B%E5%85%B1%E5%92%8C%E8%BB%8D-%E9%A0%90%E5%91%8A%E5%8D%80%E9%81%B8%E5%89%8D%E4%BC%8F%E6%93%8A%E8%AD%A6%E5%93%A1-%E5%89%8D%E7%B7%9A-v-%E5%B0%8F%E9%9A%8A-%E7%9A%84%E6%AD%A6%E8%A3%9D%E6%83%B3%E5%83%8F/?fbclid=IwAR1vmob0-YtboHGCw3oufsh5ySRHUuHmKY3SylwsYv50BJ-SXqM7g_nPM3E

伯爵府

要反政府

男爵府

PS123 發表於 19-11-17 15:53
中國到底做咗啲乜野要港獨? 點解要揾外國同香港/中國對抗呀?
根本佢哋覺得自己係屬英國人,認為做中國人,好醜。
佢哋認為畀人定性為洋人威啲嘛。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

BBHHO 發表於 19-11-17 15:02
自己唔好唔想人好,變態心理

係,心理變態

大宅

PS123 發表於 19-11-17 16:13
係囉! 支持活動都分享下喇! 等大家唔明白你哋嘅了解下喇!
你搞錯左喇,我從不支持港獨黃C,我是中國香港人,經過呢半年更加愛祖國同國內同胞!

子爵府

InkCartridge 發表於 19-11-17 16:23
推翻政權!

https://thestandnews.com/politics/%E6%9A%B4%E5%8A%9B%E9%82%8A%E7%B7%A3-1-%E5%B8%AB%E6%B3 ...

睇香港咁嘅形勢,你覺得支持者用咁嘅方法推唔推到呀?!

子爵府

kkhon 發表於 19-11-17 16:26
你搞錯左喇,我從不支持港獨黃C,我是中國香港人,經過呢半年更加愛祖國同國內同胞!
...

我只引用你嘅回覆去問支接活動者而已

禁止訪問

子爵府

devilray666 發表於 19-11-17 16:32
好多人真係被洗腦,跟本唔知自己爭取乜,真係好無腦

邊個洗邊個腦?

大宅

PS123 發表於 19-11-17 16:28
睇香港咁嘅形勢,你覺得支持者用咁嘅方法推唔推到呀?!
我可以好肯定話比你知係推翻吾到!198x年仲係弱勢的中國為了香港與英國周旋左22年,對香港主權堅定不移绝不讓步,更何況今日已成為烈强的中國,別痴心妄想!

珍珠宮

回覆樓主:

唔好再講攬炒啦,係謀殺,謀殺緊全香港市民啊

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

聽完梁總講的,好有道理,
知道破壞香港的原因
https://youtu.be/HuLahBnqMHA

子爵府

怪獸青BB 發表於 19-11-17 16:36
唔好再講攬炒啦,係謀殺,謀殺緊全香港市民啊

為乜嬲到要殺人放火?

子爵府

timandy 發表於 19-11-17 16:41
聽完梁總講的,好有道理,
知道破壞香港的原因
https://youtu.be/HuLahBnqMHA

好好嘅分享 !支持反社會嘅朋友有冇分享?你哋將來嘅美好香港係點樣㗎?

子爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章

BBHHO 發表於 19-11-17 15:02
自己唔好唔想人好,變態心理

我都覺得係!
仲有本身香港已經係自由度全球第三嘅地區,D人神神地要學排名118嘅烏克蘭?唔好好增值自己尋找向上流動機會,要尋求烏克蘭嗰種倚靠色情業同代孕業聞名全球嘅經濟模式?
完全諗唔明

水晶宮

回覆樓主:

爭取完反蒙面法,跟住爭取23條國安法,最後爭取到一國一制就會收手

首頁
12345...6

尾頁

跳至