時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

進行緊嘅記招,警方用字“暴徒”;消防仍用字“示威者”。
可能啲消防仲需捱多半年,有佢哋嘅同袍受傷先肯update佢哋嘅用詞呱

男爵府

最初講搶犯的那段只是稱:有群眾、市民咋

公爵府

回覆樓主:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=130627151690104&id=104804407605712

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

“路遙知馬力”,下句……
正常香港人唔經呢場浩劫點可能知邊啲係這城的守護者,邊啲係一側睇住佢死仲加埋一腳嘅

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

tibetlee13 發表於 19-11-18 16:37
進行緊嘅記招,警方用字“暴徒”;消防仍用字“示威者”。
可能啲消防仲需捱多半年,有佢哋嘅同袍受傷先肯u ...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

黃消防的稱號點洗都洗不掉,今日聽到叫「示威者」好礙耳。

首頁

尾頁

跳至