使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一向睇BK没有這個問題……但近呢幾日上BK的數據使用量突然75度向上升……想了解那出了問題……用多了數據?……謝謝

國務專員  您好,有關問題已修復,我們謹此摰誠致歉!  發表於 19-12-4 20:11

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會吾會係個廣告,因為睇片好食數據,我一日都㩒中n咁多次

男爵府

yanyan-mummy 發表於 19-11-26 11:44

因為我每月得5GB快速數據用……之後就龜速……如果不能解決……唯有暫時停上BK瀏覽……這時唯一辦法。

男爵府

yanyan-mummy 發表於 19-11-26 11:44

謝謝妳的回應……

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

路過的人 發表於 19-11-26 13:58
因為我每月得5GB快速數據用……之後就龜速……如果不能解決……唯有暫時停上BK瀏覽……這時唯一辦法。
...

我呢二日Bk用數據都好勁,相信係被迫睇片

國務專員  您好,有關問題已修復,我們謹此摰誠致歉!  發表於 19-12-4 20:11

男爵府

yanyan-mummy 發表於 19-11-26 14:00

有圖片参考

男爵府

路過的人 發表於 19-11-26 14:08
有圖片参考

如許可的話……請管理員大大講解其中原因……用以解決我的困惑……謝謝你們。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

路過的人 發表於 19-11-26 13:58
...

緊係啦!每兩秒就彈條片出黎,仲勁過睇youtube! 想唔食數據都難,我e+到街都唔上黎住!食數據又彈到火!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

版主:
有些人得5/6G數據(包括我)
不是個個人用手機睇片
bk廣告成日彈出來用咁多數據
逼人一係upgrade 手機plan,
一係有電腦才入bk,

請你體諒下會員

國務專員  您好,有關問題已修復,我們謹此摰誠致歉!  發表於 19-12-4 20:12

伯爵府

路過的人 發表於 19-11-26 09:30
一向睇BK没有這個問題……但近呢幾日上BK的數據使用量突然75度向上升……想了解那出了問題……用多了數據 ...

版主
短短幾天,用了我2.5G,用曬這個月數據啦!麻煩反應一下。

國務專員  您好,有關問題已修復,我們謹此摰誠致歉!  發表於 19-12-4 20:12

子爵府

親子王國15週年勳章

試下用網頁版上(即係用電話嘅 Chrome 呢啲上 BK)?

啲廣告真係好趕客,廣告彈上彈落已經夠煩,下面 bar 條廣告叉位太細,次次都按錯,依家仲要整啲咁嘅野

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,會將各位的意見轉交相關部門,謝謝 !

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我都係呀~ 今個月就爆DATA, 一個星期多D用左9 GB, 平均一日1GB

國務專員  您好,有關問題已修復,我們謹此摰誠致歉!  發表於 19-12-4 20:15

珍珠宮

2024年龍年勳章

特派員 發表於 19-11-27 15:42
你好,會將各位的意見轉交相關部門,謝謝 !
管理員:
其實有無可能聽下用戶意見作出改善?
賣廣告都唔使賣到咁霸道

大宅

yanyan-mummy 發表於 19-11-26 14:00

我剛剛投訴完!勁浪費數據又煩,睇兩分鐘bk起碼關5次

大宅

回覆樓主:

之前好正常,呢4日bk用咗成1-2G,我只係睇post,究竟邊到出咗問題?

國務專員  您好,有關問題已修復,我們謹此摰誠致歉!  發表於 19-12-4 20:18

男爵府

回覆樓主:

呢幾幅截圖係我上BK手機所用的數據量……因為手機已經移除BK apps……所以無名稱顯示……請見諒……謝謝。

國務專員  您好,有關問題已修復,我們謹此摰誠致歉!  發表於 19-12-4 20:18

珍珠宮

路過的人 發表於 19-11-26 09:30
一向睇BK没有這個問題……但近呢幾日上BK的數據使用量突然75度向上升……想了解那出了問題……用多了數據 ...

BK一定有事, 今個月我都比BK 用左5GB! 點解會咁架!!!!!係未就係d 廣告出事!!!
我12GB 都爆,唔夠數據呢個情況只會聖誕新年先會發生在我身上!平時大約用6~7GB 左右,我今個月用法同平日一樣,但就爆左!

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

peaceaa1122 發表於 19-11-30 19:26
BK一定有事, 今個月我都比BK 用左5GB! 點解會咁架!!!!!係未就係d 廣告出事!!!
我12GB 都爆,唔夠 ...

我都係呀 如果咁樣真係要通知身邊上BK朋友唔好上bk, 不停扯數據

珍珠宮

cherrie_q 發表於 19-11-30 21:28
我都係呀 如果咁樣真係要通知身邊上BK朋友唔好上bk, 不停扯數據
...

今日等人的一個鐘多d, 在coffee shop我專登reset 左個數據counter, 睇吓邊個app 用我咁多數據。 點知只係呢段時間,只係BK都用左586Mb. 我仲唔係全段時間上BK, 仲有上好多網站!

首頁

尾頁

跳至