派對情報

跳至

首頁

尾頁

民房

大家唔好喺官塘玉桃軒擺酒呀!
話說本人喺11月17日官塘玉桃軒擺酒共15圍。18年12月已經比左部份訂金,亦於19年3月比埋第二次訂確定擺酒日子無誤。擺酒嘅套餐每圍只包12罐飲品,所以本人亦加左580蚊(由晚上6點開始任飲至11點正),由於近日示威關係,本人都理解交通可能受影響,所以亦都知道如果到十一點可能會冇車走,所以都諗住去到十點-十點鬆D左右就完。

民房

KarmanLi 發表於 19-11-28 17:34
大家唔好喺官塘玉桃軒擺酒呀!
話說本人喺11月17日官塘玉桃軒擺酒共15圍。18年12月已經比左部份訂金,亦於1 ...

但當日情況係:
9點左右開始收起哂所有飲品,未收起飲品之前,有客人飲完第一杯飲品已經冇再幫客人加飲品,極速上菜,你地有冇見過上甜品時隻乳豬仲係枱上面未?我地當日就見識過喇!

9點20分左右,我地新人同賓客補影完相,其實當時所有客人枱上仲有好多食物都未食完,佢地已經行埋黎叫我地送客喇!係!你冇睇錯,係9點20叫我地送客,但我地係8點行禮,8點半開始食嘅

進場時,當MC請我地進場,我地係門口企左3分鐘,因為佢冇幫我地播音樂(音樂我地有準備比佢, 負責播音樂嘅職員歡哥唔知走左去邊,簽紙時準備嘅音樂亦冇幫我地播)

民房

KarmanLi 發表於 19-11-28 17:35
但當日情況係:
9點左右開始收起哂所有飲品,未收起飲品之前,有客人飲完第一杯飲品已經冇再幫客人加飲品 ...

試菜當日,有位朱小姐稱會協助新娘全日,但當日新郎新娘係冇見過佢蹤影。

所以如果大家有意想係佢度擺酒,請三思啊!

大宅

試菜當日,有位朱小姐稱會協助新娘全日,但當日新郎新娘係冇見過佢蹤影。

所以如果大家有意想係佢度擺酒 ...

真係可惡!
我擺酒果間四季薈仲衰!

大宅

豬頭嘜仔 發表於 19-12-30 09:48
真係可惡!
我擺酒果間四季薈仲衰!

去新婚post, 一定要幫佢宣傳

水晶宮

所以如果大家有意想係佢度擺酒 ...

太差!
自由太多會令世人失去平衡

複式洋房

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至