時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

強烈支持,唔剪冇雷氣,正一縮骨精。
仲要切記戒淘寶,勿用中國貨。

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

H_A 發表於 19-11-30 07:18

自殺先啦,自己都係中國人

子爵府

vivibabyvivi 發表於 19-11-30 07:33
自殺先啦,自己都係中國人

好可憐,膚色頭髮眼睛血統唔死都改變唔到

大宅

对于香港剪回鄉卡的行为,我的回答是:香港这一恶劣行径不仅损害中方利益,也会损害香港自身的重要利益。香港试图挑拨中国共产党和中国人民的关系,极其阴险。香港罔顾事实、混淆是非、违反公理,玩弄双重标准,公然插手香港事务,干涉中国内政,严重违反国际法和国际关系基本准则,中方对此表示强烈谴责和坚决反对。

人一黃, 便脑殘, 人一藍, 便脑叻!

子爵府

hkc140 發表於 19-11-30 11:48
对于香港剪回鄉卡的行为,我的回答是:香港这一恶劣行径不仅损害中方利益,也会损害香港自身的重要利益。香 ...

你回答?你係邊個?耿?華?代表中國發言?

原來你係中國人?估唔到喎

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

係啦,又要鬧自己袓國,又吾認自己宗親,但又繼續享用祖國提供嘅野,仲娶埋國內佳麗。
.........................................

大宅

H_A 發表於 19-11-30 07:18

淨係唔用中國貨,我相信香港冇一個黃屍可以做到!

子爵府

算啦!人地鬼有錢移民,又唔捨得去死,點會唔認自係中國人?死剩把口,叫人剪身分證,人地去得邊?情何以堪?

如果中央講明係黃色一定要剪晒身分證脫離國籍575都唔洗交仲包機票去佢地搵到收留的國家,我相信即變藍!

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

首先佢地一起身呼吸既已經係中國香港大灣區既空氣.....亞媽整既餐蛋面,餐肉雞蛋又係中國貨,煮面既湯都係東江水....

總之一日佢地係香港已經用緊中國既野,咁叻叫特朗普收留佢地囉

首頁

尾頁

跳至