時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

既然有人成日提住警察個句民意逆轉左啦依句, 咁曱甴依個承諾都要千秋萬世咁流落去!曱甴豪言 :
或者你會覺得犧牲了你短暫的利益,但我向你們保證, 我們成功後, 帶給你地香港未來, 會比現在更光明, 更好!

伯爵府

wylerC9 發表於 19-12-4 18:23
既然有人成日提住警察個句民意逆轉左啦依句, 咁曱甴依個承諾都要千秋萬世咁流落去!曱甴豪言 :
或者你會覺 ...

個隻曱甴可能已去了更美好的國家。。。。。。呆灣

子爵府

TOMATOO 發表於 19-12-4 18:25
個隻曱甴可能已去了更美好的國家。。。。。。呆灣
我話隻曱甴嚇到屎淋尿瀨咁走返屋企啦! 守得四日貨仔, 把鬼!

珍珠宮

果隻曱甴係咪被拘捕?定係爬落水渠閃左?

子爵府

或者你會覺 ...

曱甴由坑渠走出來,當然覺得更光明、更美好啦!

男爵府

或者你會覺 ...

他們所謂民意赢了 那就看看佢地乜野能力令香港更好。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

成日搞咁多白痴活動,會有幾光明、有幾好呀?成班都無腦嘅...

男爵府

回覆樓主:

見吾到樣既發言, 可以堂佢冇出現過

別墅

唯一好處是發現教育嘅失敗,自滿及自我中心的學生及香港人,誤人子弟的老師,香港將會變好是可以清理掉這些班垃圾,撥亂反正

男爵府

或者你會覺 ...

放長双眼睇睇
尊重選择
59%咪看看犯民有咩把炮
帶比香港咩好未來!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

佢地的文化係講反話的......

裝修= 破壞

懲罰 = 俾多D生意

我地眼中的天使,係好純的........

所以,唔好咁認真佢地所講的字,同我地的字典係唔同的。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果佢地保證唔出黎搞事, 香港就會好

首頁

尾頁

跳至