想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日DD 晨 V 出黎結果(如圖)(經期計大約5wk5d) 應該再驗多幾日定Book定產檢拎証明?
上個cycle由DD-4 驗到DD+4 條線都超淺
跟住無左。。。而家好有陰影。。今個cycle忍手到今日DD驗 條線唔實色但都清晰。。。大家可比啲意見 TKS

大宅

eva-ysw 發表於 19-12-16 09:45
今日DD 晨 V 出黎結果(如圖)(經期計大約5wk5d) 應該再驗多幾日定Book定產檢拎証明?
上個cycle由DD-4 驗到DD ...

恭喜!都算明顯,穩陣啲過多幾日至去診所驗,診所啲棒好渣,會比較淺色

男爵府

隔日再驗,等條線同對照線一樣深先去診所咁就穩陣啲

因為診所啲棒通常都唔敏感,有啲醫生又要見好深色先會開証明

別墅

super_cat 發表於 19-12-18 13:38
隔日再驗,等條線同對照線一樣深先去診所咁就穩陣啲

因為診所啲棒通常都唔敏感,有啲醫生又要見好深色先 ...

今日驗到同對照線一樣
去診所佢幫我照超聲波
但人口見唔到胎囊
叫過多一星期再照

男爵府

eva-ysw 發表於 19-12-19 18:54
今日驗到同對照線一樣
去診所佢幫我照超聲波
但人口見唔到胎囊

咁早係未照到架,通常過多1星期先會照到胎囊,過多2星期左右就會見到心跳

到時先再照啦

男爵府

先去普通診所驗孕拎醫生紙,再去政府醫院排期,之後7week左右去私家做產檢。
有啲私家產檢要夠7week先會安排時間。

別墅

super_cat 發表於 19-12-19 19:07
咁早係未照到架,通常過多1星期先會照到胎囊,過多2星期左右就會見到心跳

到時先再照啦

知道。。
而家儘量都唔諗太多 等過多幾日照多次

首頁

尾頁

跳至