自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

做開细公司结業,做會計冇做開報表,見請人要熟word 同excel,請問有冇人上個免費 course, 學唔學到野,對揾工有冇幫助?

男爵府

2024年龍年勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章

我上過免費course(不是excel 呢啲),不過呢啲course 通常係比你了解下咩回事,覺得啱用就上full course. 我諗對你搵工應該幫助唔大啦,你上完自己喺屋企睇書,網上教既自己屋企摸熟點做,我諗就有用,通常見工總會要你講下點做,講得出咪知你識用,唔係睇你有冇cert 既。

大宅

wasabi_s 發表於 19-12-28 08:47
我上過免費course(不是excel 呢啲),不過呢啲course 通常係比你了解下咩回事,覺得啱用就上full course. ...

謝謝你的回覆!都有諗過上網同買書自學,去商務見有好多本,唔知揀邊本,全部密封,睇唔到内容,想揾有 execrise 自己 practise

子爵府

Feva works 唔hardsell, 既然免費去聽下實學多左野,我有報過免費和付錢course

大宅

maggie92 發表於 19-12-28 09:35
Feva works 唔hardsell, 既然免費去聽下實學多左野,我有報過免費和付錢course

我見佢 excel 都有唔同 course, 請問應該報邊個 course 開始先?Thanks

子爵府

Chloe-cyrus 發表於 19-12-28 09:50
我見佢 excel 都有唔同 course, 請問應該報邊個 course 開始先?Thanks

我唔知你程度喎,有時間咪上晒免費的先,問下職員內容有咩分別

大宅

maggie92 發表於 19-12-29 07:30
我唔知你程度喎,有時間咪上晒免費的先,問下職員內容有咩分別

好的,謝謝你!

wcpcelia    發表於 19-12-30 16:06

首頁

尾頁

跳至