自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Sumyeema1 發表於 19-12-30 11:07
個男仔係咪E生?

Yes
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

回覆樓主:

各方面都表現出太進取。。。可能逼婚變分手。

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

公爵府

牛年勳章

珍珠宮

太平公主 發表於 19-12-30 10:37
夾份買FYY 有份夾首期,但無名
FYY都好難頂下,唔係善男信女,性格霸道又巴渣又煩,靚都無用。男人都想搵個相處舒服嘅人for long term....而且LS仔都比較自我…
希望佢地各自揾到對的人…

珍珠宮

太平公主 發表於 19-12-30 10:37
夾份買FYY 有份夾首期,但無名
FYY都好難頂下,唔係善男信女,性格霸道又巴渣又煩,靚都無用。男人都想搵個相處舒服嘅人for long term....而且LS仔都比較自我…
希望佢地各自揾到對的人…

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

yiqiyihui 發表於 19-12-30 10:42
同港姐拍拖同居,個男都著數哂。
呢個世代離離合合好正常嘅,祝福FYY!

互利互惠啫!花無百日紅,尤其是娛樂圈。宜家都無乜大show俾佢做,過多一兩年沉下去時,有個醫生男友做倚靠都唔錯!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

放20隻杯, 真係幾惡頂喎
放下自在

子爵府

fifilove 發表於 19-12-30 10:38
冇講, 但好似FYY有份俾首期, 但間屋冇佢名

有齊供款單據係可以拎返層樓既shares。所以話如果老爺奶奶比錢買樓寫新抱名,其實老爺奶奶係可以取回的。有無名其實唔太重要。

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

TingTing 發表於 19-12-30 11:17
FYY都好難頂下,唔係善男信女,性格霸道又巴渣又煩,靚都無用。男人都想搵個相處舒服嘅人for long term. ...

FYY唔出聲係幾正,把聲加小動作唔識佢都感受到個氣場。報導話個男仔嫌棄佢無上進心,況且個男仔自己好積極工作,仲去考專科醫生資格。男嘅應該唔like佢做娛樂圈,再加埋飲唔同嘢一定要唔同杯(應該仲有好多無謂生活質素要求),咁嘅生活,人都癲!

水晶宮

cattz288 發表於 19-12-30 11:25
放20隻杯, 真係幾惡頂喎

鐘意飲酒既人,係唔覺得惡頂架

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

Queenie_0012 發表於 19-12-30 10:41
佢天真得太勻循!
人又無,樓又無!下次要學精喇,正傻女。
...

佢有出錢,就算冇名都可以分番或追討,有咩咁傻,佢冇理由唔知。一早同記者講亦可能有用意。

更何況而家唔知佢個ex會唔會俾番錢俾佢...

子爵府

Sumyeema1 發表於 19-12-30 11:07
個男仔係咪E生?

係呀

子爵府

小傑媽媽 發表於 19-12-30 11:14
同居真係可以好清楚睇到自己同對方夾唔夾,可唔可以一齊生活落去

好過結婚後先知唔夾要離婚

結他仔abc    發表於 20-1-3 15:31

珍珠宮

TingTing 發表於 19-12-30 11:18
FYY都好難頂下,唔係善男信女,性格霸道又巴渣又煩,靚都無用。男人都想搵個相處舒服嘅人for long term. ...

同感,相愛同相處係兩回事。

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

love2talk 發表於 19-12-30 11:28
鐘意飲酒既人,係唔覺得惡頂架

唔係只係酒,佢係連茶,水,飲品都有獨立嘅杯。

公爵府

wantaima 發表於 19-12-30 11:12
各方面都表現出太進取。。。可能逼婚變分手。

之前聽過她訪問
醫生男大佢6,7年約30頭
話醫生男友同屆同學(喇沙仔)好多已結婚生小朋友
話佢男友心態準備好結婚組織家庭和有小朋友
但佢仲年輕25...想用2,3年時間在演藝上
所以她唔會逼婚

今年年中先話男友過埋考試已正式成為醫生
記者仲笑她向醫生太太方向進法
佢都唔知笑得幾開心

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

11B 發表於 19-12-30 11:28

FYY唔出聲係幾正,把聲加小動作唔識佢都感受到個氣場。報導話 ...

好聽叫有品味, 唔好聽要痾痾個個
放下自在

大宅

首頁
12345...14

尾頁

跳至