自由講場

跳至

首頁
23456...14

尾頁

水晶宮

cindy618 發表於 19-12-30 11:53
咁分手有無得攞返錢?

我諗佢男友會俾返佢嘅,話晒fyy講晒俾全世界知,佢有份俾錢

水晶宮

唔夠愛啫,愛就乜都包容到。

bertcat123    發表於 19-12-30 12:24

水晶宮

baby7 發表於 19-12-30 10:48

其實都係佢講嘅啫⋯⋯

同意,港女點會蝕底,分手咪分手囉,又可以做下新聞!

大宅

牛年勳章

祝福佢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

love2talk 發表於 19-12-30 12:02
我絕對明白,我老公都係咁,我就咁入廚房睇睇,紅酒杯有3隻唔同款,另有白酒,香檳,清酒,威士忌,啤酒, ...

男女大不同, 你老公會奄占嗎?
放下自在

子爵府

doraemonfifi 發表於 19-12-30 12:06
記得有集後生仔傾下計玩佔卜,都預言咗佢哋會分手

係咪玲玲姐

珊瑚宮

櫻花bb 發表於 19-12-30 11:08
fyy 直頭戀愛大過天嗰種人

我都覺得係

侯爵府

fifilove 發表於 19-12-30 12:30
係咪玲玲姐

唔係,類似玩塔羅牌之類嘅占卜

子爵府

doraemonfifi 發表於 19-12-30 12:36
唔係,類似玩塔羅牌之類嘅占卜

明白

大宅

mickeyeva 發表於 19-12-30 11:59
20隻唔同款嘅杯,飲唔同嘅飲品,人到癲!

飲野都咁...我地d屋點一個有20隻杯呀
仲有寢具,睡衣,沐浴用品,護膚化妝,服裝打扮....
應該成屋都佢d野,全部都堅持係必須品
自己當左自己間屋係李嘉欣棟house...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

FYY有份出部份首期啫,何文田層樓應仟幾萬,供又只係佢男友供,同埋我諗佢男友都會畀返尐錢佢既,免煩嘛。

不過,FYY都幾慳家架,見佢都係只買宜家野,間屋得3/400呎上下,唔大,佢地只係略裝修(基本)咋。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

侯爵府

doraemonfifi 發表於 19-12-30 12:06
記得有集後生仔傾下計玩佔卜,都預言咗佢哋會分手

https://www.bigbigchannel.com.hk/tc/cat_afterschool/nav_all/74503/%E5%BE%8C%E7%94%9F%E4%BB%94%E5%82%BE%E5%90%93%E5%81%88%EF%BC%9A%E7%8E%A9%E5%A1%94%E7%BE%85Check%E6%84%9F%E6%83%85-%E9%BA%A5%E6%98%8E%E8%A9%A9%E9%A6%AE%E7%9B%88%E7%9B%88%E5%85%A8%E9%9D%A2%E5%B4%A9%E6%BD%B0

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好過結左婚又離婚.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

老實講,男既連女既拍親熱戲都大嘈大叫既,咁若FYY想繼續响娛樂圈發展,男方又點會容忍到呢?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

可惜,男才女貌,佢地外型好襯,fyy 又好似好冧佢男友咁,又一早公開,以為冇乜阻滯添,同娛樂圈人拍拖唔容易啊!

希望佢地可以一齊返,始終識於微時純真d , 好似kelly 咁。

水晶宮

cattz288 發表於 19-12-30 12:29
男女大不同, 你老公會奄占嗎?

奄尖嗰個係我

珍珠宮

回覆樓主:

今次真係因了解而分開

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

love2talk 發表於 19-12-30 13:25
奄尖嗰個係我

所以好d囉~ 集中晒喺一個度, 另一個好難頂
放下自在

公爵府

飲唔同飲品用唔同嘅杯係幾惡頂,個男仔鐘意簡單,女友係娛樂圈真係唔會夾到,因了解而分開都幾好呀!好過結咗婚後悔。

水晶宮

cattz288 發表於 19-12-30 13:31
所以好d囉~ 集中晒喺一個度, 另一個好難頂

講難頂,應該係我難頂好多

廚房限佢煮嘢,會勁大味勁油煙既一律要佢出街食,唔比佢處理生肉,因處理生肉後我個廚房係會清潔消毒加用熱水處理先得,佢點做都做唔到我個要求

屋企所有地方唔能夠有水漬

用完既嘢放唔好,就預咗佢唔見

用餐具要先用洗手盤餐具架上面嗰啲先,唔可以用廚櫃入面嗰啲

我露台放咗個衣物籃,呢個衣物籃係我唔會洗的,至於呢個衣物籃點解會有,就係要嚟對付佢將除咗出嚟既嘢唔放入廁所嗰個衣物籃度的,當個籃滿咗,我會叫佢自己放入機洗,自己晾,自己熨,鐘點係唔會幫佢做的

晾衫方面,都有分,仔女既衫晾喺露台左邊,大人衫右邊

BK限字數,唔寫了

cckuma    發表於 19-12-30 16:46

首頁
23456...14

尾頁

跳至