自由講場

跳至

首頁
34567...14

尾頁

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章

估性格唔夾,FYY 太 MK. 講說話太露骨又 sexual,又粗俗,有時令佢男友好冇面,正常好男人會忍受不了

水晶宮

Queenie_0012 發表於 19-12-30 10:41
佢天真得太勻循!
人又無,樓又無!下次要學精喇,正傻女。
...

咪係

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

love2talk 發表於 19-12-30 13:44
講難頂,應該係我難頂好多

廚房限佢煮嘢,會勁大味勁油煙既一律要佢出街食,唔比佢處理生肉,因處理生肉 ...

果然係一個高人

放下自在

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

love2talk 發表於 19-12-30 12:02
我絕對明白,我老公都係咁,我就咁入廚房睇睇,紅酒杯有3隻唔同款,另有白酒,香檳,清酒,威士忌,啤酒, ...

酒唔同喎!從來只聽過紅酒杯,白酒杯,香檳杯,威士忌杯,但我見識少,未聽過家庭裡要分氣水杯,果汁杯,清水杯,茶葉茶杯,鮮奶杯……等!

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

love2talk 發表於 19-12-30 13:44
講難頂,應該係我難頂好多

廚房限佢煮嘢,會勁大味勁油煙既一律要佢出街食,唔比佢處理生肉,因處理生肉 ...

咁你似病態多啲

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

相處好 同住難

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

現實d,首期有份出,咁依家點先?

水晶宮

11B 發表於 19-12-30 13:58
酒唔同喎!從來只聽過紅酒杯,白酒杯,香檳杯,威士忌杯,但我見識少,未聽過家庭裡要分氣水杯,果汁杯, ...

飲茶係用茶杯仔喎,唔同普通水杯喎,食凍飲,佢係會用一個用錫做既杯嚟飲架

水晶宮

11B 發表於 19-12-30 14:00
咁你似病態多啲

其實係架,一見到我唔想見到既嘢,我會好忟架

大宅

如果2個人觀點唔同, 又真係好難一齊

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

docomo 發表於 19-12-30 12:03
只記得係喺何文田d樓,佢成日喺節目裏提到。

我都聽過係何文田,唔知有無get錯

琥珀宮

nerolibaby 發表於 19-12-30 12:12
佢傻大姐甘,但睇得出化佢好投入呢段感情

諗起當年梅小惠,又係打鑼打鼓咁話好想結婚,最後單身到現在

琥珀宮

cy101 發表於 19-12-30 14:03
現實d,首期有份出,咁依家點先?

市價比返人啦,醫生唔會供唔起

大宅

好可惜

珍珠宮

回覆樓主:

無寫明分手是不是結婚?
不再是情侶
因為變成夫妻丫嘛!

珍珠宮

Png 發表於 19-12-30 13:47
估性格唔夾,FYY 太 MK. 講說話太露骨又 sexual,又粗俗,有時令佢男友好冇面,正常好男人會忍受不了 ...

同你睇法一樣,令男人無面係大大大忌
正常人家無法受得住一個女仔講嘢露骨、大談av
男方又接受唔到女朋友拍親熱鏡頭
男方忍受好多閒言閒語,更覺無面

侯爵府

回覆樓主:

Fyy曾經在台慶講過 要寶寶都唔要事業, 今次她應該好傷

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

女友行性感、性格路線(乜嘢都講一餐,把口唔修),男朋友介意可以理解,遲啲有部劇又要谷胸出鏡,男朋友見到又眼寃!

水晶宮

秋天與楓葉 發表於 19-12-30 14:23
同你睇法一樣,令男人無面係大大大忌
正常人家無法受得住一個女仔講嘢露骨、大談av
男方又接受唔到女朋友 ...

我覺得全港都知有俾首期無名供、都實俾口痕友笑
照計醫生唔會俾唔起、馮又唔係蠢人、其實都係保護自己

首頁
34567...14

尾頁

跳至