自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

已經

大宅

回覆樓主:

我連驗證碼都收唔到

wcpcelia    發表於 20-1-2 12:42

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

ngccl 發表於 19-12-31 21:56
已經

點估呀!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ngccl 發表於 19-12-31 21:56
已經

唔需要喇bor

伯爵府

回覆樓主:

我凌晨4點幾先收到1個驗證碼,那個email是我第三個試用的email,真係覺得個抽獎安排亂到爆!
宣佈左唔駛驗證碼仲send,而且果個時間唔係已經截止左登記咩?
即係點? 阿媽我好亂呀…

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ipcs 發表於 20-1-1 08:17
我凌晨4點幾先收到1個驗證碼,那個email是我第三個試用的email,真係覺得個抽獎安排亂到爆!
宣佈左唔駛驗證 ...

haha! 今朝睇返, 過左12點一共收多3個驗證碼
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 20-1-1 08:20
haha! 今朝睇返, 過左12點一共收多3個驗證碼

我用左4個email試,得1個收到咋

禁止發言

伯爵府

ipcs 發表於 20-1-1 08:17
宣佈左唔駛驗證 ...

其實個email 一早尋晚已發出,但係因為突然大量電郵由同一網域寄出,中間既第三方伺服器視為網絡攻擊,所以自動將電郵攔截,等人手處理。
到再夜啲確定唔係攻擊,先再放行,已經係幾個鐘之後,但電郵係唔會回收到。

呢樣野其實做過email marketing 都知好易中招,幫旅發局做間公司無理由唔知道

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

mlcbb 發表於 20-1-1 09:01
其實個email 一早尋晚已發出,但係因為突然大量電郵由同一網域寄出,中間既第三方伺服器視為網絡攻擊,所 ...

我有d覺得俾人玩(當然自己無知)、亦會有好多party 嘗試attack...

首頁

尾頁

跳至