時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 abc2011313 的帖子

佢女今日send左張相去谷,本來諗住過一排聚會只係叫黃友,點知大家話絕就絕啦,冇情講,佢張相係D黑麻麻人,再寫住,你地死全家啦.
<br><br>

伯爵府

chinatea 發表於 20-1-1 19:48

佢女今日send左張相去谷,本來諗住過一排聚會只係叫黃友,點知大家話絕就絕啦,冇情 ...

好邪教feel

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 8331 的帖子

我地決定放棄呢個朋友啦.
<br><br>

伯爵府

chinatea 發表於 20-1-1 19:51
回覆 8331 的帖子

我地決定放棄呢個朋友啦.

對,吾係佢個黃女去你家貼大報就慘了

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

佢女今日send左張相去谷,本來諗住過一排聚會只係叫黃友,點知大家話絕就絕啦,冇情 ...

唔洗下下咒人死全家嘛?

珍珠宮

個女心理質素好低,呢d 質素嘅人最容易被洗腦

子爵府

嘩,EQ 低到一個點。

其實你地聚會唔出聲反駁已經好比面佢,個女仔真係唔識咩係互相尊重。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

已經明言過,同意左
係要唔尊重人,唔尊重場合

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

不懂尊重別人, 這種人不做朋友也罷!

男爵府

chinatea 發表於 20-1-1 11:43
大家新年快樂,黃友好慘架,一家4口,生兩個女,佢好懦弱架(性格上)好聽老公同兩女話,佢冇意見架,後生就聽老公 ...

你朋友有D係自己攞嚟。。吾及時糾正個女,終有一天鑄成大錯

大宅

你地就好,我係奶奶屋企,成家一齊講,火都來!最好笑我個大伯同姑仔深黃到爆燈,但又成日淘寶

象牙宮

2024年龍年勳章

block 佢啦,個人咁毒。

男爵府

其實2019 ,我最大得著係睇清楚有d 朋友原來吾係我所想像嘅人,同埋我已經慢慢同呢班人遠離啦,呢d 黃人諗野真係好得人驚,吾想再見啦

FJmom    發表於 20-1-2 07:54

伯爵府

chinatea 發表於 20-1-1 11:23
約埋一班老友打邊爐,其實知道其中一個,因為個女係深黃,佢又好聽話咁變左色,我地一早講好哂,咩都唔講唔提,要 ...

諗多左,或者人地都唔至在,道不同不相為謀

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

嘩!好有恐嚇feel wor
打個邊邊都要咒人C全家,ed就係黃人所講嘅港式聞煮豉油,順我者生逆我者亡
呀細姪女咁。。。以後大家5聯絡絕對係好事

水晶宮

回覆 aitangtang 的帖子

所以我明白啦,唔怪得呢D有色人種咁鬼討厭,又硬頸又自私,因為一開始大家講好左,出來唔好講政治,唔好討論,就係唔想,行出街周圍寫大字,周街爛單車,爛磚,D舖又燒黑哂,係屋企,唔睇新聞又唔知外邊事,睇又只係嘈同亂,想靜靜地食下野,講下去邊道玩,買左咩.....
十幾人個個都中年人,得佢一個廿歲女,就因為佢細,比面唔即刻叫佢兩母女走,大家都唔回應,唔出聲唔鬧唔串,原來一個死0靚妹已經咁討厭多幾個我諗佢地真係會私了左我地班老鬼.
<br><br>

大宅

chinatea 發表於 20-1-1 23:49
回覆 aitangtang 的帖子

所以我明白啦,唔怪得呢D有色人種咁鬼討厭,又硬頸又自私,因為一開始大家講好左,出 ...

呢D細佬咩叫人情細故都唔知,仲要令自己啊媽難做,好極都有限,第時如果佢自己做啊媽遇到咁真係好自為之

水晶宮

回覆 Sumyeema1 的帖子

黃友真係..佢哦緊另外個朋友,係咁話:我地有錯咩,只係講兩句者,大家就嬲左我?
我叫佢睇下個女係谷道講D咩呀?

黃友話佢睇到個女send圖,但佢最多咪講下者,細路女唔知自己做咩...嘿,我即時叮一聲明左,你地明哂未?

就係有呢D父母咁包容D(細路),今日明白左好多野,真心好快樂.
<br><br>

大宅

jw 發表於 20-1-1 17:27
你哋咁齊心。真好。

我都想講... 難得咁齊心...又EQ高...

子爵府

chinatea 發表於 20-1-1 23:58
回覆 Sumyeema1 的帖子

黃友真係..佢哦緊另外個朋友,係咁話:我地有錯咩,只係講兩句者,大家就嬲左我?

咁兜口兜面同佢個死女包講番句x你老母,跟著話講下者,得唔得 [/smiley

唔好意思,粗俗咗少少,因為依四個大字,黃c曱甴都講好多

首頁

尾頁

跳至