想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位,我今個月才開始量體溫,我不識看哪天排卵,請幫忙看下?我CYCLE 29-34日,體溫如下:

4月28日 DAY1 無量
4月29日 DAY2 36.30
4月30日 DAY3 36.10
5月1日 DAY4 36.50
5月2日 DAY5 36.20
5月3日 DAY6 無量
5月4日 DAY7 36.00
5月5日 DAY8 36.10
5月6日 DAY9 36.10
5月7日 DAY10 36.10
5月8日 DAY11 36.00
5月9日 DAY12 36.10
5月10日 DAY13 36.50
5月11日 DAY14 36.20
5月12日 DAY15 36.10
5月13日 DAY16 36.20
5月14日 DAY17 36.30
5月15日 DAY18 36.30
5月16日 DAY19 36.60
5月17日 DAY20 36.40
5月18日 DAY21 36.60
5月19日 DAY22 36.50
5月20日 DAY23 36.60

THANKS

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

似day 15 . 咁有無開工呀

大宅

你好勁,我一直以為係最高兩日
原帖由 miffymiffy 於 09-5-21 13:48 發表
似day 15 . 咁有無開工呀

複式洋房

回覆 2# miffymiffy 的文章

無呀,只在DAY10及DAY13開工,因C6公司好多野做,佢回到家好累,其實有無D咩湯水介紹下呢?今個月應該無行啦,又失望......嗚嗚

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 ^SANSAN^ 於 09-5-21 17:31 發表
無呀,只在DAY10及DAY13開工,因C6公司好多野做,佢回到家好累,其實有無D咩湯水介紹下呢?今個月應該無行啦,又失望......嗚嗚

day 13 果日可能都有機.~

瑪瑙宮

原帖由 ^SANSAN^ 於 09-5-21 17:31 發表

壯腰補腎岩唔岩 ^^

http://hk.geocities.com/mother_soup/soup27.html

但如等BINGO 的話, 唔可以加牛大力 同牛滕~

有感冒唔好飲住.

複式洋房

回覆 1# miffymiffy 的文章

THANKS MIFFY MIFFY

首頁

尾頁

跳至