自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

特別鍾情串串金,年年都插,今年行左幾檔先有得賣,仲要$98一支
有冇jm同我一樣鍾意呢隻年花

水晶宮

新年好意頭呀

大宅

ash_yehyeh 發表於 20-1-22 22:57
新年好意頭呀

開哂仲好靚添

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

花墟好多呀,剛見到仲好靚,好多人買到不過冇問幾錢,但真係靚的

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

上星期知道就快加價即刻去買,$380/長款10枝,尋日見已經係$800/10枝

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

之mama 發表於 20-1-22 22:54
特別鍾情串串金,年年都插,今年行左幾檔先有得賣,仲要$98一支
有冇jm同我一樣鍾意呢隻年花:fu ...

我都鐘意架,仲有富貴子,組合好靚

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

到!每年買一束插滿花樽

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

sharon26788 發表於 20-1-22 23:09
上星期知道就快加價即刻去買,$380/長款10枝,尋日見已經係$800/10枝

8佰? 我買開4佰幾至5佰幾, 今年貴咁多? 我仲未買呀!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

3b 發表於 20-1-22 23:46
8佰? 我買開4佰幾至5佰幾, 今年貴咁多? 我仲未買呀!

後面街頭同街尾價錢,我上星期係係面向太子道果間買

侯爵府

2018復活節勳章

串串金加銀柳

公爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

我今年冇買,媽咪星期一喺花墟買,250蚊5支

大宅

睇完大家報料先後原來我個區咁貴
可惜今年冇時間行花墟

大宅

sharon26788 發表於 20-1-22 23:09

點解會知就加價嘅

侯爵府

之mama 發表於 20-1-23 07:36
點解會知就加價嘅

因為我朋友早我一日出去,傾開話檔主講過多幾日就加價,咪咋咋臨第二日去

男爵府

開心吸收勳章 15週年勳章

瑪瑙宮

大廚勳章

呢隻花都係貴嘅。。。我多數就去花墟人哋成紮10支睇吓有冇機會同左右隔離夾下。。一人幾支就平啲如果散裝買一支支係好貴

我見今年最平嘅年花係百合。。。

瑪瑙宮

大廚勳章

pomanlife 發表於 20-1-22 23:10
我都鐘意架,仲有富貴子,組合好靚

你買咗富貴子未啊?我見好鬼貴所以今年冇買
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

seaheart88 發表於 20-1-23 08:46
你買咗富貴子未啊?我見好鬼貴所以今年冇買

未呀,富貴子不嬲都幾貴下

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

C6鐘意,舊年遲左買,合時嘅真係成2、3百一枝(係一枝!)
未開嘅唔合時就平平都有

今年少見串串金,富貴子就又平又靚

彩鑽殿

Charlotte_mom 發表於 20-1-23 08:51
C6鐘意,舊年遲左買,合時嘅真係成2、3百一枝(係一枝!)
未開嘅唔合時就平平都有

富貴子邊樹賣又平又靚呀?

首頁

尾頁

跳至