跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 有無住海濱/海灣媽咪呢?

vivianlms

welcome!!! 我之前都是住9座呀! 現住3座. 我們未出過嚟見面, 我想等埋我的孖b出世先一起出來玩.

Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

男爵府

Hi - vivianlms ,

welcome !
得閒傾下計 la !
我 2 座 ga !

男爵府

vivianlms,

你好!! 我係住3座, 我要返工, 多數係公司先得閒上黎, 因為放左要湊女.

得閒多d上黎傾計!

All,

你地今個聖誕玩得開心嗎?
我就好倦, 真係仲辛苦過返工, 不過成日可以對著囡囡好開心!

子爵府

mandymfl,
我都係咁話, 呢幾日放假仲辛苦過返工, 第一日阿囝唔知係咪唔習慣呢, 成日都扭計, 扭唔停, 眼訓又唔肯訓, 第二日就好 d 喇, 加上我又有帶佢出街, 可能好 d.....哈...唔知佢係咪一定要出下街先得呢??

男爵府

lala

彥林新的大頭照好可愛呀!
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

男爵府

TO : ALL

我23號去私家醫生檢查, 醫生話大孖個肚仔壓住細孖個頭仔, 有D危險, 醫生已寫左証明信叫我俾政府醫生, 今天就要去瑪嘉烈照超音波, 希望孖B乖D轉番正常位置啦!

男爵府

唔好太擔心 la ! 不過 , check 清楚好d o既 .....
等你消息報平安呀 !

男爵府

Mrswong1998,

唔好太擔心, 今日check睇睇醫生點講先啦, 孖b知媽咪daddy好鍚佢地, 會乖乖架啦!!

Shan,

盈盈最近都係要扭一陣先肯瞓, 激c!!

複式洋房

男爵府

TO ALL

無事啦! 孖B分開左無壓住啦! 兩個百厭仔之前玩摔角, 赫死我老公, 等照時佢幾緊張. 孖B出左世你地幫我打佢pat, pat.

複式洋房

男爵府

Mrswong1998 ,

都話無問題呢 .... ( ^_^ )v !
雖然 , 你對 twins 咁曵 .... 要打佢pat pat ..... 唔好預我 .... 我係唔會幫你 ga ! 不過 , 兩個百厭仔要玩摔角 , 叫佢地出左世先玩啦 !

男爵府

多謝你們的關心, 今天非常凍, 你們的bb著夠衫嗎? 是否好像臘腸卷呢!! :mrgreen: 你們在冬天會否攬住bb來睡?

男爵府

今天真係好凍呀 ! .......
大家保重呀 !

你話同 bb 著夠衫唔係好像臘腸卷 , 我尋晚先話阿囡好似個蠶鹼 , 因為 , 訓醒覺 , la la 林 攞張被卷住佢 , 得個頭同對手伸返出o黎 , 個樣又訓唔醒 .... 好搞笑 !

男爵府

Mrswong,

好開心知道你個good news. 孖b唔好再係媽咪肚裡玩摔角啦!! 出左世一定要見見兩個百厭仔!

尋晚去左街無湊女, 今晚就可以攬著囡囡瞓, 好溫暖呀!

子爵府

今日真係好凍呀~~~尋晚同卓 b 著左件厚衫仔, 好搞笑, 好似大個左好多咁, 因為佢唔肯"錦"被, 所以要同佢著好多衫先得, 著到佢成個波咁,..嘻嘻... :mrgreen:

男爵府

To : all

你地屋企地下是磚/木地板呀? 我家有部份是磚, 如無著鞋就凍到飛起, 如bb在地下爬一定凍到傻.

shan
下次卓b再著到成個波咁, 記得幫佢影相給我睇, 我隔離個bb都著到肥左好多

子爵府

mrswong,
哈哈~~~等我今晚同佢影低佢先~~天氣咁凍, 記得著多件衫喇, 仲要買定多 d 衫仔比孖 bb 呀, 到佢地出世應該都會凍, 千祈唔好冷親呀~

複式洋房

子爵府

vivianlms,
椰子圈?? 哈...咁得意o既..呢個名點得黎架??

首頁

尾頁

跳至