自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

當大家周圍撲去搵口罩, 搓手液嘅時候, 都係希望自己不受感染

但前線一班醫護人員同入境處關員係會跟患者有最近的接觸, 我只希望佢哋各人平安, 每個人都有家人, 而佢哋嘅家人係時時刻刻都會擔心呢班前線人員嘅安危

當大家討論醫德嘅問題, 我再諗, 點解有其他國家會遣返所有武漢人, 係咪代表佢哋自私, 冇醫德呢?

少一點爭嗌, 多一點祝福, 希望盡快控制疫情

我有家人為醫護及關員, 我只希望佢哋健康平安

珍珠宮

回覆樓主:

祝福所有人都平安快樂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Koala_Chu 發表於 20-1-27 18:20
當大家周圍撲去搵口罩, 搓手液嘅時候, 都係希望自己不受感染

但前線一班醫護人員同入境處關員係會跟患者有 ...

身體健康
世界和平
病毒災害遠離
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

祝福大家平安,亦感謝前線人員!

水晶宮

祝平安度過

首頁

尾頁

跳至