在職全職

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

pomanlife 發表於 20-2-4 11:21
公僕係咪要跟

叫d 記者都要

我長期病患, 食藥覆診, 即係有病, 所以戴mask

都係果句, 我應早c 早著, e 家棺材都缺貨呀

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

bylobb 發表於 20-2-4 11:48
阿美你堅

我以為你中間打少個p

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 20-2-4 11:53
我以為你中間打少個p
後面矛A, 令你誤會

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 20-2-4 11:39
到左HK GALA, 但硬係唔俾佢提貨

會唔會係唔見咗份件啊?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 20-2-4 11:48
阿美你堅

雲母殿

htts 發表於 20-2-4 11:49
唔符合條件, 要你除bor

高官姐,你係高層應該擔心啲

雲母殿

htts 發表於 20-2-4 11:50
我係太好架

通常啲姐姐都好熱情幫手㗎

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 11:57
會唔會係唔見咗份件啊?
CHECK過仲健在

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 11:58

高官姐,你係高層應該擔心啲

我係低啫

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 11:59
通常啲姐姐都好熱情幫手㗎

佢都唔做囉

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

bylobb 發表於 20-2-4 11:56
後面矛A, 令你誤會

少啲嘢就無限可能

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

htts 發表於 20-2-4 10:01
我咪話之前買越南都250 一盒, 但要俾老人家用, 都要買(仲要一盒),亦唔知隻MASK WORK 唔WORK架.

E家都係 ...

我唔知留左幾多,但冇一個有回音

雲母殿

bylobb 發表於 20-2-4 12:00
CHECK過仲健在

咁再耐心等待啦,親

雲母殿

htts 發表於 20-2-4 12:01
我係低啫

咁你吾使擔心喎

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

htts 發表於 20-2-4 11:51
吳得啦, 我應該直刻車自己去堆填啦, 唔c 無用

我鬧自己

冷靜

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 09:57
Bk二手市場,印尼口罩都250/盒

係,工廠不停坐地起價,真係癲左!

遲D唔知會5會回落呢? 突守話唔比帶口罩

雲母殿

htts 發表於 20-2-4 12:01
佢都唔做囉

講真幫你就人情,吾幫你就道理

雲母殿

多利是 發表於 20-2-4 12:15
係,工廠不停坐地起價,真係癲左!

遲D唔知會5會回落呢? 突守話唔比帶口罩

吾比戴供應未多返囉

侯爵府

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 12:16
吾比戴供應未多返囉

好多人會跟先算啦
你會唔會理佢

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 20-2-4 12:16
吾比戴供應未多返囉
佢自己唔帶佢嘅事, 雖則話膠官矛個好, 但都唔好拉人陪佢葬

首頁

尾頁

跳至