自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

有口罩的你,如果足夠一家人用20日的話,請你地呢個兩星期唔好排隊買口罩先啦,俾果啲真係得番幾個,甚至無嘅,買咗先啦!

珍珠宮

minniemouse 發表於 20-2-4 15:52
有口罩的你,如果足夠一家人用20日的話,請你地呢個兩星期唔好排隊買口罩先啦,俾果啲真係得番幾個,甚至無 ...

我都希望多啲人會停一停手!

男爵府

回覆樓主:

好啱!

男爵府

贊成

男爵府

贊成!

珍珠宮

回覆樓主:

贊成

大宅

回覆樓主:

贊成

大宅

有口罩的你,如果足夠一家人用20日的話,請你地呢個兩星期唔好排隊買口罩先啦,俾果啲真係得番幾個,甚至無 ...

贊成
但好多老一輩心態驚死蝕抵點都排隊買左先

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

贊成你呼籲,但唔知幾多人會聽。

夠就唔好上倉,唔好咁自私,留番d比人,呢d真係基本嘢。

男爵府

我一家四口得三十多個口罩也沒有專登去排隊,認為個一個星期會有貨到,留番比急切須要的人,屋企有三或四盒,還排乜

瑪瑙宮

回覆樓主:

暫時夠用,唔使去排去搶埋一份,
冇既,要排都排唔到,
唉!

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

從不去爭,希望人人都冷靜面對
了解身邊人需要

男爵府

回覆樓主:

我一家5口,2個老人家,2大人,得返30個,從來冇搵過資料。我真心冇咁既精力去撲,亦都知機會唔屬於我,不斷fb留言我諗我會精神崩潰。

公爵府

回覆 minniemouse 的帖子

贊成

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

新年前見世色唔對己買咗二合
結果真係…………
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

2024年龍年勳章

炸彈媽 發表於 20-2-4 16:42
贊成
但好多老一輩心態驚死蝕抵點都排隊買左先

有啲老一輩係後生叫佢排,有啲唔識上網又去排,有啲真係用都去排。
Minniemouse:-P

男爵府

我一家四口要返工因為排唔到.....最後死死氣比咗3舊水去買罩

複式洋房

回覆樓主:

大宅

冇錯(emoji)

首頁

尾頁

跳至