自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

話現貨到港,俾左錢就無覆信息、call佢無聽、剛打去仲熄埋電話。正爬街,呢D人有報應的。
賣家店帳號: Y0730253067 $150 一盒成人口罩。

續……2月初網上報咗警,前日收到CID打嚟叫我去警署落口供,但去到警署又搵唔到佢,佢只留咗個手機號碼。我好迷惘嘜警察係咁架咩?(約咗人唔出現,call佢無開手機)其實呢個係真定假CID ,我未試過報警落口供唔知程序係點,有冇人有經驗話我知。

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

你同佢買幾多盒?

大宅

jj301 發表於 20-2-7 09:32
話現貨到港,俾左錢就無覆信息、call佢無聽、剛打去仲熄埋電話。正爬街,呢D人有報應的。
賣家店帳號: Y073 ...

該賣家,如你看到盡快回覆否則報警處理。

大宅

yeung_ma 發表於 20-2-7 09:35
你同佢買幾多盒?

3盒,幾百蚊都呃。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

所以我一定選擇面交,唔做郵寄

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

哩個時候仲要呃

大宅

回覆樓主:

認住呢個a/c 啊! 收左人錢影都無。十問九唔應……

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

報警未?

男爵府

比佢執藥,佢等天收啦

大宅

mandy108 發表於 20-2-7 16:52
報警未?

放心! 已報警,講得出做得到。
剛剛再call條友又係熄電話。

首頁

尾頁

跳至